Arama sonuçları: *

1. marilyn

Wave Virüs mü ? VirusTotal sonuçları

Orasini bilmiyorum formet en net ve kesin çözüm kafan rahat oluyor hiç hile falan kullanma oyununu oyna geç
  2. marilyn

Wave Virüs mü ? VirusTotal sonuçları

Benden sana tavsiye indirdiğin ücretli ücretsiz çoğu hilede exploitde virüs vardir bedavalar haricinda paralilarida virüslü çoğu parali crack yememek için koruma adi altinda virüs barindiriyor
  3. marilyn

VirusTotal Quttera Nedir Zarar verir mi?

deneme üyeliği vs varsa o şekilde öteki türlü para vermen lazım
  4. marilyn

VirusTotal Quttera Nedir Zarar verir mi?

sitenin linkini tarattırmışsın sanırım crack uygulamalarda 1-2 virüs tespit etmesi normal kaspersky eset bir şey demediyse zarar geleceğini sanmam
  5. marilyn

AutoHotkey Virüslü mü?

sorun yok o zaman
  6. marilyn

AutoHotkey Virüslü mü?

2 tane bilinmedik av virüs demiş geri kalanları sorum bulamamış setup dosyası neki bu ve nereden indirdin güvenmiyorsan açma derim
  7. marilyn

tehtid içerikli bir gmail aldım

lobideyken val3 attıysa oyundan hata kodu verip yeniden giriş yapmanı sağladıysa vs çocuk girmiştir hesabına çalıntı random hesap kullandığım için başıma çok geliyor xd
  8. marilyn

tehtid içerikli bir gmail aldım

masaüstünü atmamış valorant lobisini atmış valorant şifreni değiştir hesabına girmiş oradan ss atmış sende benim pcmden ss almış diye yorumlamışsın
  9. marilyn

Virüs Yedim Format Attım

ayarlardaki sıfırlama dosyalarımı sakla dediysen dosyalarını tutar ve windowsu tekrar yükler herşeyi kaldır dediysen tümden tüm disklerini silip windowsu tekrar yüklemişdir format sayılır sorun olacağını sanmam
  10. marilyn

Bilgisayarımda hala Virüs Var ??

csgo exesini virüstotale sokun bazen getirdikleri updateler vs den dolayı kaynaklanıyor olabilir
  11. marilyn

Arkadaşımın bilgisayarında coinminer var.Nasıl silinir ? Nedir ?

keylogger değil mining virüsü bu
  12. marilyn

Arkadaşımın bilgisayarında coinminer var.Nasıl silinir ? Nedir ?

görev yöneticisinden dosya konumuna gidip kapat ve sil gene açılıyor ise iobit unlocker ile dosya konumunu seçip kilidi aç ve sil e bas düzelir malwarebytes yakalar büyük ihtimalle gerçi defenderda yakalamış ama sorun olacağını sanmıyorum
  13. marilyn

Valorantı Yüklememelisiniz

riot tabii ki kaldırmaz orası kesin zaten çok katı şekilde işliyor hwid ban sistemleri ben spoofer indireyim çalıştırayım banım kalksın şeklinde çalışmıyor biraz uğraştııyor bu ay benim benım kalktığı için hiç kaldırmaya gerek duymadım format attım günümün gelmesini bekliyorum kalkınca tertemiz...
  14. marilyn

eklemeyi unutmuşum eğer vanguard bu kadar yetkiye sahip olmasaydı battleye yada eac kullanan fpp shooter türü oyunlarda ağladığınız gibi buradada çok hile var diye ağlayacaktınız vanguardı geçmesi çok zor geçenlerde zaten bunu 50-100 dolara sınırlı kişiye satıyor o yüzden oyununuza bakın...
  15. marilyn

kaldırmak için anakartının amibios olması lazım format atıp amidewin ile id değiştiriyorum ben bayadır girmiyorum oyuna format attığımdan beri banım bu ay kalkıyor geri oynamaya başlarmıyım bilmiyorum kitlesi çöp oyun oynamayın
  16. marilyn

ip ban diye ağıza oturmuş ama id ban dersek daha doğru olur
  17. marilyn

şahsen vanguard en iyi anti cheatlar arasında 1. sıraya koyarım hwid ban yemiştim oyunda oyun dosyalarıyla oynayıp karakterleri duvar arkasından görünür şekilde ayarladım ve çalıştıda ama çok uzun sürmedi ardından hesap sonrada pc banı yedim destek kaydı oluşturdum bot mesajı 3-4 ay içinde ban...
  18. marilyn

Virustotal virüs algılamadı Windows trojen algıladı.

deep freez ile çalıştırmayı sonrası belli oluyor zaten hangi oyunaysa onda deniyeceğim çalışırsa sorun yoktur birde virüs yemediysem çalışmadıysa virüsde yemediysem büyük ihtimalle outdated
  19. marilyn

Virustotal virüs algılamadı Windows trojen algıladı.

özel konuşma başlatıyorum buraya atarsan kıyameti koparırlar 1617093139 bazıları virüs totalden geçebiliyor ama sen bilirsin
Top Bottom