Arama sonuçları: *

1. mert savage

Steam hesabım çalındı !!!!!

steam destek mesaj yazdın ya onu diyorum geri dönüş yaptıklarında bu konuyu hortlat ve etiketle beni veya instadan yaz yardımcı olurum diyorum
  2. mert savage

ins jq.mert süreç hakkında yardım istersen (steam destek dönüş yapar falan ulaş yardımcı olurum) iyi geceler ticketi bekle
  3. mert savage

epostasına erişmişler 1. aşama guard hotmail ile atlatılıyor 2. aşama telefonunda olan 10saniyede 1 kere değişen kod
  4. mert savage

hesap satışı , mailini birisine verdin mi , şifreleri aynı mı kullanıyorsun falan telefon değil maile geliyor arkadaşın hesapta guard yok
  5. mert savage

birazcık birşeyler hatırlamaya çalış , steam hesabın ile alakalı bilgi falan ne bilim
  6. mert savage

telefon değiştirmek için gelen kodu almaları lazım epostana erişim sağlamış epostayı direkt değiştirmiş gayet normal bunlar
  7. mert savage

ilk önce yeni bir mail kurmanı öneririm gmail olsun , aktif olarak steamguard kullan telefonuna gelen kod ile gir kimse hesabına giremez (telefonu çaldırırsan başka) . Her hesaba ilk girildiğinde epostana kod gelir bu demek oluyorki epostana ulaşmışlar nasıl ? Kullandığın şifreler aynı olabilir...
  8. mert savage

yarar tabikide
  9. mert savage

en fazla 2 gün içerisinde yanıt alırsın sana soru falan soracaktır elindeki kanıt ve bilgileri kendilerine ilet ve bekle
  10. mert savage

Desteğe yazacaksın senin hesabın hakkında bilgi falan sorucaklar atıyorum (hesabı ne zaman kurdun , ödeme bilgileri , aldığın içerikler veya iade ettiklerin veya para yatırırken hangi yöntemi kullandın gibi gibi .) 1620082225 fatura falan varsa alırsın her türlü
Top Bottom