Arama sonuçları: *

1. qBedirhanq

Kaspersky ve Windows Defender: Donanım Sanallaştırma İçin En İyisi Hangisi?

hocam siteye tıkladığımda otomatik olarak doysa indiriyor kötü bir site ise kaspersky engleliyor güzel yanı o birde otomatik indirmeyi nasıl kapatırız chrome da gelmişken sorayım :D
  2. qBedirhanq

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

oda iyi av dir büyük ihtimal bulur zaten
  3. qBedirhanq

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

hocam kaspersky eset ile tarama yapın virüs girdiği belli zaten ama hangi dosyadan girdiği önemli o dosyayı yedeklemezsibiz olur biter av de bulamazsa yapıcak bir şey yok usb ile format atılması lazım
  4. qBedirhanq

Skype'da "live" isimli kişiler kim?

bende paranoyağım ama hesabımda bir sızıntı olsa ilk sıkıntı skype dan çıkmazdı heralde diye düşünüyorum
  5. qBedirhanq

Skype'da "live" isimli kişiler kim?

hocam bendede onlar vardı cok sorgulamadım engelleyip gectim 1728921499 birebir aynısı değil ama bendede bitcoinli bi grup vardı
  6. qBedirhanq

sim kart virusu mu var bilgi calar mi?

hocam virüs değildir büyük ihtimal sim akrtlar 128 kb bir şey vrüs olduğunu sanmıyorum
  7. qBedirhanq

hocam pttcell i arayıp böyle bir şey mümkünmü diye sorabilirmisiniz belki reklam pttcell in kendisi yüzünden de çıkıyor olabilir
  8. qBedirhanq

hattınız vodaofne mu hocam
  9. qBedirhanq

sim karta bulaşacak virüsü bulaştırmak çok ayrı dert birisi sim kartı virüsü tasarladı sen sim kartı virüsünü nereden bulaştırdın :D internette hiç gözüme çarpamdı sim akrtı virüsü
  10. qBedirhanq

hocam hattınız v0daf0ne mu
  11. qBedirhanq

hocam eski virüslü telefonun duruyorsa ona format atıp virüs olduğu iddaa edilen kartı takıp bakabilirmisin virüs sim kartında mıydı diye sim kartında virüs çok düşük ihtimal
  12. qBedirhanq

hayır ama senin görmediğin arka planda bilgi çalan virüs olabilir ama sim karta bulaşması çok zor boyutunun çok çok küçük olması lazım bence sorun sim kartında değil
  13. qBedirhanq

sim kartların hafıza boyutu kaç ki o kadar küçük virüs bulaşsın ihtimali çok düşük 1722545502 başka bir forumdan Cihazın ROOT değilse sıkıntı olmaz. Sim kartına erişmek için virüslü cihazın root yetkisinde olması gerekiyor
Top Bottom