Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Bilgisayarım Biri Tarafından Hacklendi!

Sanırım öyle oldu, format attım direkt.
  2. smithblacksmith

1 yıldır sorunsuz kullanıyorum, oyun hesabı satıyorlar 50₺ alışverişe ortak microsoft hesabı hediye ettiler. Sonra arkadaşıma önerdim, başka satıcıdan Forza hesabı satın aldı bendeki şifre ile aynı. Normalde 10 kişi limiti varken tüm satıcılar aynı hesabı satıyor, 500 kişi bir hesabı kullanıyordur.
  3. smithblacksmith

O hesap yöneticiymiş sistemde sanırım o yüzden erişebildiler. Microsoft Store hesabına girsem sorun olmaz değil mi? Şuan bilgisayarda kendi hesabım yönetici, ortak Forza hesabına girsem sorun olmaz herhalde
  4. smithblacksmith

Şu aşamada ne yapmalıyım peki?
  5. smithblacksmith

Masaüstüne "yakalamalar" klasörü geldi. Yine Wallpaper değiştirecek bak. 1617450594 Özel evraklarım yok bir tek CV ve oyunlarım var. Trollemek nedir ya, geçenlerde buraya PC ile ilgili SS atmıştım iP gözüküyormuş bir kaç arkadaş uyarmıştı. iP' m ellerindeyse formatlasam da geçmeyecek. Ne...
  6. smithblacksmith

Futbolla uzaktan yakından alakam yok 😔 Kaspersky, Malwarebytes taraması yaptım sorun bulmadılar. Microsoft Store hesabından yapabiliyorlarmış çıktım hesaptan. Modemi formatladım. Bundan sonra olmaz herhalde.
  7. smithblacksmith

Bilgisayara tam müdahale edemiyorlarsa arkaplan önemli değil de sıkıntı bu. Hesaptan çıksam düzelir mi?
  8. smithblacksmith

Modemi resetledim, Malwarebytes ile tarama yaptım bişey bulmadı. Kasperskyla deneyecem birazdan. 1617449947 Forza Horizon 4 için microsoft store hesabı satın aldım fakat onlar bilgisayarıma müdahale edemez ki, 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum. IDM crackli reg.key ile korsan yükledim. Photoshop...
  9. smithblacksmith

Nasıl yapacağımı bilmiyorum, hacklendi yazdım da hacklendi mi onu da bilmiyorum. Her işimi yapıyorum ama 2 defa wallpaperım değişti onun dışında bişey olmadı.
  10. smithblacksmith

Format atmadan çözüm yok mu?
  11. smithblacksmith

modem resetledim, arka planımı düzelttim, malware taraması yapıyorum. 1617448705 malware taraması bitti Bir sorun bulmadı ne yapmalıyım?
  12. smithblacksmith

Photoshop, Autocad indirmiştim crackli. Sanırım ondan dolayı oldu, bunları indirsem sorun olur mu? Kendi sayfalarından deneme sürümü indiriyorum.
  13. smithblacksmith

Modemi resetledim, defender taraması yaptım bişey çıkmadı. Düzelmiş midir ve bu nedir?
  14. smithblacksmith

Şaka mı yapıyorsun? Ciddi anlamda yardım istiyorum. Troll yapmayacağımı beni tanıyanlar bilir.
  15. smithblacksmith

Merhaba, Bilgisayarımı biri hackledi, normalde kendi oluşturduğum masaüstü arka planım vardı, Türk bir teknik direktörün fotoğrafını arka planıma koydular o şekilde fark ettim. Nasıl çözebilirim?
Top Bottom