Arama sonuçları: *

• Users: ugo.
  • In Güvenlik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ugo.

HJT Raporu Paylaşımı

Öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için fakat, nickimin 1 harfini yazmamanıza darıldım(!) EDİT: Başka düzeltmem gereken satır yok mudur? Hemen hallediyorum. @Treyarch
  2. ugo.

HJT Raporu Paylaşımı

Link - Bakar mısınız hocam? Ben de öğrenmek istedim.
  3. ugo.

Opera Bilgi mi Çalıyor?

Doğrudur fakat ama bu dediklerin quantum değil de 2 satır kod ile de yapılabiliyor zaten istediği yere satıp, kendi veritabanına da yazabilir bu 2 satır kod ile :). Edit: Yine de teknoloji tanrısı olmak istiyorsa kendi bileceği iş fakat bunlar zaten 2 satır kod ile yapılıyor.
  4. ugo.

Opera Bilgi mi Çalıyor?

Hocam cok mu film/dizi izlediniz(!) 😁
  5. ugo.

Opera Bilgi mi Çalıyor?

Bu piyasa da serbest bir piyasa, @YetEfe dediğin gibi çinlilere satılma söz konusu ise ancak verilerimizi çinliler kullanır ki sanmam zengin milletler. Eskiden tüm çalınan büyük çaplı veriler Facebook'a satılıyordu, şimdi o da yok, her alışveriş sitesine giriş yaparken veya kayıt olurken zaten...
  6. ugo.

bu dosya virüs müdür

Virüs bulaşmış olabilir hocam kaspersky temizlemiş olsa bile backdoor bırakılmış olabilir zararsız bir yazılım üzerine, format atmak mantıklı olabilir veya da windows defender ile bir hızlı veya tam tarama yapabilirsiniz. Win Defender görmezse sıkıntı olmaz
  7. ugo.

Yazılımcı nasıl olunur

50-60 tl paran var ise bir kolay bir de zor bi kurs satın al biri ilk dilin olsun yazılımı o dilde öğren ardından diğer zor olanı yani zor dediğim orta derece yaparak kendini test edeceğin bir kurs al baka baka yap ingilizce ama yazılımın temeli bunu bilerek al. İlerledikçe sökersin temelini...
  8. ugo.

Yazılımcı nasıl olunur

Yazılımın temeli ingilizce ve matematik ardından dil bilmek değil devamlılık ve sabır gelir. Bunlar varsa çok kolay başarırsın, nerden başlamam gerekir derken yazılım dili soruyorsan fark etmez. Web yazmak istiyorsan PHP, ASP, HTML,CSS örnek olarak oyun vs ise amacın JAVA v.b.
Top Bottom