Arama sonuçları: *

• Users: valoo
  • In Güvenlik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. valoo

PC ELDEN GİDİYOR YARDIM

Malwarebytes 14günlük premium olan sürümünü indir scan kısmından advanced scanners'e tıkla configure scan de sağ taraftan bütün disklerini seç tarasın.
  2. valoo

biri google hesabımı çalmaya mı çalışmış

Hesabına giriş yaparsa hesabınıza şu cihazdan giriş yapıldı diye gmail'ine mesaj geliyor. Şifreyi unuttum diyip senin telefonu yazıp kod istemiş. Şifreyi doğru girse 2 aşamalı doğrulama varsa 3 tane sayı çıkıp ekrandaki sayıyı seçin derdi.
  3. valoo

Hacklendim mi acaba?

Bu durum daha gece gördüğüm rüyada gerçekleşti bilgisayarda oyun oynarken birden mousemi başkası hareket ettiyordu direkt bilgisayarın fişini çekmiştim çok korkutan bir olay.
  4. valoo

Crack uygulama indirdim taratım bir sonuç çıkmadı ancak ?

Sistem geri yükleme noktası oluşturun her ihtimale karşı. Defenderi ya da virüs programınızı kapatmadan kurun bir sorun olacağını düşünmüyorum ama kesinlikle defender falan açık kalsın kurulurken.
  5. valoo

Crack uygulama indirdim taratım bir sonuç çıkmadı ancak ?

Hocam her crack virüs olarak sayılmıyor bende mecburen bazı uygulamalarıma crack yapıyorum ama güvenilir sitelerden indirmeni öneririm türk siteden indiriyorsan zaten virüs total vs. koyuyor hepsi illaki virüs çıkacak diye bir şey yok. Eğer kurarken defenderi kapatmanı falan istiyorsa ozaman kurma
Top Bottom