Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Kısayoldan virüs bulaşır mı

O zaman temizdir. Kaspersky kullanmaya devam et eskisi gibi sistemin donanımını sömürmüyor.
  2. xxxZAURxxx

Kaspersky free dene birde
  3. xxxZAURxxx

Şimdi durum nasıl bilemem ama eskiden Usb virüsü vardı. Usb Belleği bilgisayara bağladığın anda içindeki tüm dosyaları gizleyip kısayol olarak oluşturuyordu. Bellek hangi bilgisayara takıldıysa sonra o bilgisayara bulaşıyordu kısayol virüsü. 1751365565 İllet bişeydi ama Kaspersky free ile...
  4. xxxZAURxxx

Cebimizdeki küçük ajanlar.

Telefonlar istediklerinde rahatça izlenebiliyor Pegasus olmasın Agasus olsun artık ne farkeder :D
  5. xxxZAURxxx

Cebimizdeki küçük ajanlar.

İos ve Android farketmeksizin telefonlardan nasıl data çaldıklarına bi bakın isterseniz.😏 Bu bilgiden sonra Snowden filmini izlemeyenlere izlemesinide öneririz artık.
  6. xxxZAURxxx

Ücretsiz antivirus programı

Bitdefender ve Kaspersky sağlam programlar
  7. xxxZAURxxx

Tarayıcılara Gizlilik Testi

Hiçbir tarayıcı güvenli değil. Peh sadece kullanıyoruz işte
  8. xxxZAURxxx

Windows sıfır gün ile QakBot saldırıları (CVE-2024-30051)

Usb disk derken 2.5 Hdd kutusunu kastetmiştim. Standart HDD de işlem yürütemiyor virüs. :D Çünkü sistem usb flash disk gibi görmüyor bunu ve virüsü kandırıyorsunuz bir nevi Hakkatten usb belleklerde Virüs cirit atıyor. Benim en başbelası virüsümdü usb bellek virüsler :D
  9. xxxZAURxxx

Windows sıfır gün ile QakBot saldırıları (CVE-2024-30051)

Aslında böyle masaüstü pencere yönetici çekirdekleri Windows'un kendisinin arka kapı görevini yapıyor. Ha birisi bunu farkederse elbette saldırı yapılacaktır. Çünkü güvenlik açığını Microsoft kendisi yararlanabilmesi için oraya koymuştur. İstediği anda masaüstünüze erişebilmesi için. Başka...
  10. xxxZAURxxx

Sistemi Yormayacak Antivirüs Önerisi

karspersky free
  11. xxxZAURxxx

Dolandırıcı mı bunlar

Sonunda buldum seni. Efendim bak dolandırıcı değiliz diyorum. Banka hesabımıza 12.500 Euro para aktarmasanız savcılığa başvururum, seni bulurum yeniden kumar oynattırırım
  12. xxxZAURxxx

Karspesky Free 1 Yıl Abone Gorunuyorum?

Herkese verilmiş sadece sana özel değil ki :kedi: :blobdance:
  13. xxxZAURxxx

Karspesky Free 1 Yıl Abone Gorunuyorum?

Bendede öyle yazıyor. 1 yıl süre dolduğunda 1 yıl daha eklenir sanırım. İsmi free sonuçta
  14. xxxZAURxxx

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

Bitdefender Ama sistemi fazla sömüreceğinden önermem. Kaspersky Cloud Free öneririm. Hem sistem az sömürür hem etkili koruması var. Sistemi sürekli taramasını devre dışı bırakın İnternetten ve USB flash bellekten gelen virüsleri duman eder. Eğer sistemde virüs olduğunu düşünürsen manuel...
  15. xxxZAURxxx

virüs olabilir mi ne yapmam lazım

Belkide antivirüs çoktan silmiştir. Öyle huyları var hani. Bi anda dosya eksik gelir. Bi bakarsın antivirüs geçmişine bir dosya silmiş tehtid diye
  16. xxxZAURxxx

Değil. Kardeşim. Antivirüs varmı peki?
  17. xxxZAURxxx

oyuna girmeye çalışıyorsan dosyalardan biri eksik.
  18. xxxZAURxxx

Bulunamayan Virüs Var Mıdır?

Çoksağolasın Türk kardeşlerimede Selam olsun. Abi şu adam SDN forumda bile konu üstüne konu açıyor virüs bilmem ne var nasıl kurtulurum felan. Çocuk olabilirde bu adam büyüdüğünde geleceği sıkıntılı olur harbiden. Ne kadar geç değil şu takıntısını kenara koysa insanlarla sağlıklı...
  19. xxxZAURxxx

İp adresi ver bakayım. Sonra seyret :D 1660915108 Yazdıklarını hiç okuyormusun?
  20. xxxZAURxxx

Yok yani tekrar tekrar bunu Somak neyine yarıyor?
Geri