Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Normal moderatörlük panelini kullanmak için gram programlama dili bilmek gerekmiyor . Supermoderatörlük veya yöneticilik yapacaksan belki eklenti vs için gerekebilir ki onda da “Belki”. Site normal moderatörlük için üye aradığından ötürü öyle bir gereksinim yok .
  2. Banxtre

"Rozetler" Eklentisi Aktif!

Belediye çalışıyor ,güzel olmuş
  3. Banxtre

Kazanan #2 Kullanıcı İncelemeleri

Gerçekten hak etmişti. Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın . 10 satır inceleme yapanlara örnek olmuştur umarım: )
  4. Banxtre

Donanım Arşivi Forum Yeni Moderatörü Belirlendi #2

Güzel bir seçim,hayırlı olsun. Görevinde başarılar
  5. Banxtre

Donanım Arşivi Forum Yeni Moderatörü Belirlendi

Görevini iyi yapabilecek kaliteli bir arkadaş. Benim yokluğumu aratmayacaktır eminim,başarılar dilerim kendisine. Aynı zamanda benim meslektaşımdır kendileri : )
  6. Banxtre

Donanım Arşivi Forum Eski Uyarıların Affı!

Dostlar,yöneticinin paylaştığı metni lütfen dikkatlice okuyun. 23 Mart 2020 tarihinden, 23 Haziran 2020'a kadar olan uyarılar.
  7. Banxtre

Rapor Sisteminin Suistimali ve Oyalanması Hakkında

Özellikle yakın arkadaş grupları olan üyeler bunu birbirine çok yapıyor. Verilen mesaj yerine ulaşmıştır umarım.
  8. Banxtre

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Verilen uyarılarda üyeye bildirim gidiyor. Tekrarı halinde aldığı uyarı puanı sayısı artar eğer bunlara rağmen tekrar aynı davranışta bulunursa zaten süreli uzaklaştırılıyor. Çözümü halihazırda anlattığım üzere mevcut.
  9. Banxtre

Çoklu konu uyarı sebebi zaten. Gerekli uyarı veriliyor birden çok açılan konularda.
  10. Banxtre

Böyle bir durum söz konusu değil. Süreli yiyen üye bu davranışı bir kere sergiledi ve küfürün derecesine göre gerekli uzaklaştırma verildi. Saydığınız perma yiyen üye ise defalarca küfür spamlayıp ailevi değerlere kadar hakarette bulunduğu için süresiz uzaklaştırılmıştır.
  11. Banxtre

2 Ücretli Haber Yazarı Alınacaktır.

Konu ile alakasız mesaj yazarak konuyu saptırmayınız.
  12. Banxtre

4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

Geçmiş mesajlarda uyarı verilmiş fakat bu uyarıya kulak asılmadığı için tekrar belirtmek isterim: Konuyla alakasız mesaj yazmayın.
  13. Banxtre

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Lütfen konunun altını konudan bağımsız içerikler ile doldurmayalım .
  14. Banxtre

2 Yeni Moderatörümüz Hayırlı Olsun

Çok teşekkür ederim dostlar ve değerli yöneticiler. Elimden geldiğince görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım .
  15. Banxtre

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Az çok başvuru yapanları tanıyorlar. 1 saatlik bir toplantıyla seçerler diye düşünüyorum. @Mehmet Yılmaz
  16. Banxtre

Sonucu merak ettik forumca :D
  17. Banxtre

Yazılım bilgisinin ne için gerektiğini soruyorum. Agresif tavırlarınızı kendinize saklayın.
  18. Banxtre

Ben sorumun cevabını alamadım.
Top Bottom