Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

FORUMUMUZUN AYIN ÜYESİNE KÜÇÜK BİR HEDİYE 🔥

Hayırlı Olsun
  2. Kaneki Ken

İndirim Kategorileri İçin "İndirim Bitti" Butonu Eklenmiştir

Güzel olmuş elinize sağlık bı sayede biten indirim konuları hortlamayacak
  3. Kaneki Ken

Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

Hocam sorun olmazsa uyarı kontrolü yapar mısın 2020 deki uyarımı silmişssin çok saol ama 2021 uyarılarından bazılarında attığım mesajın olduğu konu linki falan yok ve birkaç uyarı puanı değerinde o yüzden dedim ama kesin hak etmişimdir sadece emin olmak istedim yanlış anlamazsın umarım.
  4. Kaneki Ken

Hocam 2020 yılında bir tane yanlış bilgilendirme uyarısı almışım 2 uyarı puanı değerinde eğer şartları sağlıyorsa siler misin başka yok 2020 de o yüzden bir daha yazıyım dedim
  5. Kaneki Ken

Hocam vukuatım çok ama silinmeye uygun uyarım varsa silerseniz çok sevinirim çıkardığım sorunlar için tekrar özür dilerim 2022 de daha dikkatli olacağım.
  6. Kaneki Ken

Yeni Rütbe "KRAL TACI" Eklenmiştir. Hayırlı Olsun ❤️

Haikyuu animesindeki gibi kageyama kral dı birde yüce kral vardı bunun da bir üstü olarak yüce kral gelse cuk oturur
  7. Kaneki Ken

Donanım Arşivi Forum Eski Uyarıların Affı!

Teşekkürler
  8. Kaneki Ken

Donanım Arşivi Forum Eski Uyarıların Affı!

Baya kabarık benim defter ağır olanlar kalkmicakmis hafif olanlara bakılıp kaldırabilir misiniz acaba dersimi aldım.
  9. Kaneki Ken

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Benim oyum @DonanımFikir ve @Rennes hocama. Yakışır
  10. Kaneki Ken

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Edit: yaş 16 yetiyor yani.
  11. Kaneki Ken

Uyarı sayım 3 ü geçmedi yaşım yetiyor yeterince aktifim en ufak bir kural ihlalini uyarıyor ve report ile gerekli kişilere bildiriyorum imzamda gif vardı moderatöre yazdım sıkıntı çıkcaksa sileyim dedim ve kendi isteğim ile kaldırdım gerekli ciddiyete sahibim.
  12. Kaneki Ken

Normalde d kuralları çiğneyenleri hep reportlayan biri olarak bende aday olmak isterim işin iyi tarafı yaşım 16 olduğu için yetiyor beni tanıyan tanır dün zoom toplantısı yaptım nerdeyse 20 kişi katılmıştı ve 5 6 sayfa yazı yazıldı burda ki konuma.
Top Bottom