Arama sonuçları: *

1. LenKys

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Merhaba Osman Trifilli 18 yaşındayım forumda tıpkı Instagram gibi aktif olarak kullanıyorum günde ortalama 5 saat forumda zaman geçiyorum daha fazla sürdü zamanlarda oluyor cok konu açmaktan ziade daha çok açılan konulara cevap veya öneri yapıyorum telefonu actim zaman artık refleks olarak...
  2. LenKys

Donanım Arşivi Forum Eski Uyarıların Affı!

yanlış konu başlı açtım için uyarı almıştım fakat açtım konuyu başka türlü tarif edememiştim gözden geçirilmesini istiyorum
  3. LenKys

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

aynen başlıkta mesela 3500 tl lefeon önerisi diye konu açıyor konu başlı yazarken altında bir sürü 3500 tl telefon önerisi adı altında konu var onlara bakmaktansa illa mesaj kasıcak tekrardan açıyor (yeni gelen arkadaşlara lafım yok bilemiyor olabilirler ama adam uzun zamandır burda dedimi yapıyor)
  4. LenKys

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

aynen bende ilk üye oldum zaman bilgisi olan insanlar yazardı şimdi konu açıyorum herkes genel olarak bir şey önermiş bir kaç adam farklı gözükmek için hiç bilmedi markanın bir modelini öneriyor sırf farklı olabilmek için yanlış bilgilendirme diye rapor ediyorum ama bir şey değişmiyor
Top Bottom