Arama sonuçları: *

1. Skynel

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Her yanlış bilgilendirmede olmuyormuş bak bunu garip buldum
  2. Skynel

Mehmet abi benim şikayetçi değilde gördüğüm bir olayla ilgili bir kural yoksa getirilmesi tarafındayım Mesela nickini hatırlamadığım biri yanlış bilgilendirdiği için tersledim terslemek dediğim yanlış bilgilendirme yaptığını belirttim Kimse artık girmiş profilime son etkinliklerime girip bütün...
  3. Skynel

Kendi uyarılarımda dediğim gibi uygunsuz dil hariç bütün uyarılar siliniyor Benim demek istediğim altında da belirtmiştim sadece küfür uyarısı için geçerliydi sen söylediğin konuda haklısın 1621611180 Gördüğün gibi yanlış 2 tane bilgilendirmem bulunuyor ikisinde de silinmiş tek küfürler silinmemiş
  4. Skynel

Öyle bu arada Yanlış bilgilendirme uyarısı bir süre sonra siliniyor.
  5. Skynel

Yanlış bilgilendirmenin belirli bir süresi var zaten gitmesi için Küfür mesela sansürlü küfürlerden aldığımız uyarılar sabit kalıyor bir kaç tane uyarım var hepsi sansürlü küfürden Biraz düşününce bence gitmemesi mantıklı geliyor çünkü şöyle düşün Bu forumun belirli bir kuralları var...
  6. Skynel

Forumda Oluşan Kemik Kitleye Karşı Tavrım

oo 274 :D bence foruma katılan ilk 275 kişiye hediye vermeleri gerek (!)
  7. Skynel

Nerden öğrendin bunu? bende merak etmek. Hem ben senden eski olmak o.O2
  8. Skynel

Bence gayet mantıklı Şuana kadar pek bir uyarı yemedim toplam bitenlerle beraber 5 tane uyarım var ve bunun ikisi sansürlü küfürden kaynaklı kalıcı uyarılar onu da kişiye değil kendi espri anlayışımla fotoğrafımda ki karakterle ilgili yazmıştım ve daha da kalıcı uyarı yemeyeceği mi düşünüyorum...
  9. Skynel

İkinci El Forumu İçin Düzenlemelere Başladık!

Yok yok :D
  10. Skynel

İkinci El Forumu İçin Düzenlemelere Başladık!

Elimde bir kaç parça duruyo en azından bu forumdakilere satmış olurum teşekkürler uğraşlarınız için.
  11. Skynel

İkinci El Forum Sayfamız Hazırlık Aşamasında

-25? SEN BANA PARA VERR😁
  12. Skynel

İkinci El Forum Sayfamız Hazırlık Aşamasında

Bence bu seçenek olarak sunulabilir.
  13. Skynel

2 Yeni Moderatörümüz Hayırlı Olsun

Hayırlı olsun.
  14. Skynel

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

@epica59 isterse yapabilir bence forumda gördüğüm en aktif kişi
  15. Skynel

Foruma Beğenmeme İfadesi Gelmiş. Beğendiniz mi?

Kesinlikle olması gereken bir ifadeydi çünkü beğenmeme yerine ya üzgün atılıyor ya da kızgın atılıyor boşa kullanılmasaydı keşke
  16. Skynel

Aslında bence güzel olurdu kullanışlıydı ama kaldırılmış :( Çünkü kızgın atmak yanlış anlaşılabiliyordu
  17. Skynel

Ben de gözükmüyor
  18. Skynel

Mesaj Raporlama Özelliği Kolaylaştırıldı!

@Mehmet Yılmaz abi şunu merak ediyorum Birisini raporladığımız zaman raporlanan kişinin ceza aldığını ya da uyarı aldığını bize bildiren bir bildirim var mı eğer yoksa öyle bir bildirim gelse güzel olabilir
  19. Skynel

DA-FORUM'a Yapılan Hack Saldırısında Suçluyu Tespit Ettik!

sanki söylediğime kızmışssın gibi yazmışsın :D bende öyle düşünüyorum bakalım yakında belli olur zaten bilgilendirir abdullah abi
  20. Skynel

DA-FORUM'a Yapılan Hack Saldırısında Suçluyu Tespit Ettik!

Abi hakedene hakettiği gibi davranıyorsun eline sağlık hiç acıma 18 yaşından azsa az ne gerek vardı gerçekten
Top Bottom