Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Donanım Arşivi Forum'un İlk Kategori Moderatörü Seçildi

@alpolojix / Leroxy Alp hayırlı olsun kardeşim. Bilgilerinin daha uygun şekilde yayabilmen ve görevini layıkı ile yerine getirmen dileğiyle.
  2. SorryImSoBussy

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Merhabalar, Kişisel görüşlerim şunlar; Siyaset yasaklanmalı. Çok fazla kutuplaşmalar oluyor. Din konuları yasaklanmalı. Çok fazla kutuplaşma oluyor. Cinsel espriler yasaklanmalı. Çok absürt mesajlar görüyorum bazen. Bu gerek direkt mesaj yoluyla gerekse farklı bir yöntemle uygulanıyor...
  3. SorryImSoBussy

İKİNCİ EL HAYIRLI OLSUN

Teşekkür ederim. Menü sekmesindeymiş. :) Mobilim. Yukarısı yok. Menü sekmesindeymiş. Mobil için soldaki üç çizgiye tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  4. SorryImSoBussy

İKİNCİ EL HAYIRLI OLSUN

Ben neden göremedim kategoriyi arkadaşlar? Bi url bırakır mısınız rica etsem?
  5. SorryImSoBussy

4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

Merhabalar, Daha önceki konuya da başvurumu gerçekleştirmiştim. Tekrar başvuruyorum. Forumda yeniyim lakin buranın değerli olduğunu biliyorum. 24 yaşındayım ve tecrübeliyim. Daha önceden bir browser oyunda 3 yıllık Türkiye ekip liderliği, forum moderatör ekip liderliği, destek ekibi...
  6. SorryImSoBussy

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

Selam, Forumda yeniyim lakin buranın değerli olduğunu biliyorum. Başvurumu iletmek isterim. Yaş kriterini karşılıyorum. Daha önceden bir browser oyunda 3 yıllık Türkiye ekip liderliği, forum moderatör ekip liderliği, destek ekibi supervisor görevlerinde tecrübelerim var. Detaylar için...
Top Bottom