Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

BANLANAN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ

Fikrinin olmadığı konularda yorum yapmak bu forumun var olma sebebi. Rastgele 3-5 konu okursan anlarsın. Ben zaten geçmiş konular ilerisinde yenilen banların telafisi olmaz demişim. Tek + özelliğiniz eski üye olmaksa vasfınız hiç olmasa gerek. Aman dikkat edin hesaba bir şey olmasın...
  2. YusufTheBolt

Yapmayın böyle şeyler sonra hayatlarına nasıl devam eder bu insanlar?(!)
  3. YusufTheBolt

Bilginiz yok, fikriniz var çok güzel bir sevgi sözcüğü(!)
  4. YusufTheBolt

Ben gerçek hak sahibi çoğunluğun istememesine rağmen yasa uygulayan bir grup daha biliyorum ama neyse benzetmek gibi olmasın.
  5. YusufTheBolt

Hakaret etmeden konuşmayı öğrendiğiniz zaman gelin sizinle konuşalım. Ayrıca Abdullaha sorduğunuz bu elem verici mükemmel sorması zorlukta ki kimsenin cesaret edemeyeceği soruyu sormanız beni çok etkiledi gerçekten. (!) Cesaretinize hayran kaldım (!)
  6. YusufTheBolt

Ben haklı olarak yediğiniz banın demedim. Yediğiniz banın dedim. bu soruyu bana değil Moderatörlere yöneticilere sor. Tabi banlanmaktan korkmuyorsan.
  7. YusufTheBolt

@Abdullah Hacıgül "Eleştirdim diye ban yedim" isimli konuda da yorum yapan birine atılan kahkahaları eleştiriyordu. kendisine gülünmesini sevmiyor galiba. Bence kendine olan güven sorunu ile ilgili bir psikoloğa görünmesi lazım.
  8. YusufTheBolt

Geçmişte yapılan iyi eylemler gelecekte yapılan kötü eylemlerin etkilerini silebilir veya yok sayabilir mi? Hayatı boyunca sadaka vermiş bir adam hırsızlık yapsa zamanında sadaka verdi diye suçu affedilir mi? Geçmiş konularınız yediğiniz banın açılması ile foruma döner dönmez banı açılan...
Top Bottom