Arama sonuçları: *

1. crazyreign

Rütbe Sistemimiz Hakkında

Her zaman 2000 mesajda 80+ Silver olunuyordu zaten. Değiştirilmedi. Sen yanlış hatırlıyorsun.
  2. crazyreign

"Rozetler" Eklentisi Aktif!

Evet bir tek beni seviyor o yüzden beni koydu.
  3. crazyreign

DA FORUM'da Şikayetçi Olduğunuz Durumlar Nelerdir?

Bakılmamazlık olmuyor ondan emin ol :D. Rapora bakan yetkili her kimse bildirim göndermeyebilir, bu yüzden bu şekilde düşünmen normal ancak emin ol bakılıyor her rapora teker teker.
  4. crazyreign

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

İlla mesajları mı silelim? :)
  5. crazyreign

2 Yeni Moderatörümüz Hayırlı Olsun

@Toxpox ve benim de foruma girmeye vakit bulamadığımız bu günlerde böyle bir şeyin olması cidden güzel oldu. Kendilerine kolaylıklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.
  6. crazyreign

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

İllaki yorumları mı silelim? Moderatör alımı değil SSD, ikinci el muhabbetleri dönüyor konuda.
  7. crazyreign

Donanım Arşivi Forum Gönüllü Moderatör Alımı

Konuda zaten "Bu gönderinin altında" diyor, eğer kabul edilirse özel mesajdan iletişime geçilecek diyor. Şimdi özel mesaj atmayayım, uygun görürlerse mesaj atarlar, bu kadar basit.
  8. crazyreign

Başvurayım mı? :D Reaksiyon ödülü konusunu merak ediyorum.
  9. crazyreign

Reaksiyon ödülü konusunda şa'aparsanız başvurabilirim diye düşünüyorum :P.
  10. crazyreign

Tabii tabii, adam iş adamı usta, zamanı yok 🤣.
  11. crazyreign

Bir de ağlıyordun "Forum ortam kötü yağğ" diye 🤣. Eline fırsat geçince "Hmm, zamanım yok, xd" 🤣.
  12. crazyreign

Anlamadım?
  13. crazyreign

Herkese etiketlerinden dolayı teşekkürler, cidden layık görmeniz biraz sevindirdi beni. Sorun şu ki moderatör olamam, birincisi "18 yaşındayım" diyorum ama 2k3'lüyüm ben, resmî olarak 17 yaşındayım :D. Diğer konu ise giriş seviyesi oyun bilgisayarı ödülüne başvurdum, daha ödülü alamadan...
  14. crazyreign

Senin aklına "rütbe sistemine eklenmesi gereken bir şey" denilince sadece daha fazla rütbe mi geliyor?
  15. crazyreign

80+ sertifikalarında Diamond diye bir sertifika yok, eklenmesi saçma olur.
  16. crazyreign

DA Forum Uyarı Sistemi Yenilendi!

Abi uyarılar silinecek mi? 🤪
  17. crazyreign

Foruma yeni XenForo güncellemesinin ne zaman geleceği ile ilgili bir bilgi var mıdır acaba?
  18. crazyreign

Doğrusunu sorunca da "G-SYNC'i NVIDIA Denetim Masası'ndan açarsın ama bunun çalışma olasılığı %70'dir" dedi. %70 az gibi bence :unsure:.
  19. crazyreign

Ya hani yanlış bilgi tamam da bundan da uyarı yenilmez ya :D. Boş da demiyorum ama bundan yemem biraz garibime gitti :D.
  20. crazyreign

"Her FreeSync monitörde G-SYNC açılır." dediğim için Abdullah Bey öpücük yolladı. Onun haricinde uyarı yemedim zaten.
Top Bottom