Arama sonuçları: *

1. ugo.

İkinci El Forum Sayfamız Hazırlık Aşamasında

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül Iyzico, PayTR, GPay ile anlaşılıp bir api yazılabilir.
  2. ugo.

Bugün Sitemize Yapılan Yoğun Saldırı

Genellikle olmuyor zaten, yaşı 15-16 falandır. O yaşın verdiği hızla yapıyordur. Gerçek anlamda eğer bu foruma saldırı yaptığı için deliller ile birlikte şikayet edilirse o çocuk tövbe edip namaza başlar. Garantisini ben veriyorum, ifadeye çağırılması yeter.
  3. ugo.

Ekstra koruma derken abi bence öncelikle dns geçmişinizden mail serverinizin real ipsini kaldırın. Çünkü donanım arşivi domainine verilen iplerin geçmişinde mail serverinizin real ipsi var. Ve büyük ihtimal buradan saldırı yiyorsunuz. CloudFlare CDN'i mail sunucunuz için de aktifleştirin, bir...
  4. ugo.

Zone genellikle lamerlerin bir siteye index bastığı zaman zone-h gibi platformlarda bir snapshot almaları gibi bir şey. Yani kısaca sizin anlayacağınız dilden zone almak şu oluyor. Zone-H dediğim platform, lamerlerin gösteriş sitesi olsun. Herkes hacklediğini oraya atar normalde ama bunu...
  5. ugo.

DDOS'a zone mi aldınız siz? Edit: Pardon bu arkadaş yaptı sanmıştım :/ Edit: DDOS'a zone alınmış saçmalık :D
  6. ugo.

Site kullanıcısı TR olabilir, OVH Game bir sunucudan bahsederken Çin lokasyon sunucularını kast etmiyordum. Almanya bir sunucu olduğu zaman ping değeri en fazla türkiye sunucuya göre 10ms artar, bu da verebileceğim en max değer. İstediği kadar comnet sunucularına iptables yazabilirler benim için...
  7. ugo.

Comnet DC mi? Gülmemeliyim. Comnet'in koruması mı var, biz bilmiyoruz? Comnetin korumalı diyebileceğin tek bir ipsini ver yakıp geçeyim sunucuyu. Çare CDN veya da kural yazılmış OVH game, gerisi fasa fiso dostum.
Top Bottom