Arama sonuçları: *

1. şakşukacı

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

Bende de S20 fe var. Deneyip nasıl olduğunu yazar mısın. Arka plandaki uygulamaları tutmada sorun oluyor mu?
  2. şakşukacı

Telefonumda 5G olup olmadığını nasıl anlarım?

Dün Samsung Galaxy s20 FE model bir telefon aldım 5G özelliği olup olmadığını kontrol etmek istiyorum nasıl bakabilirim?
  3. şakşukacı

Arkaplanda uygulama olması pil tüketir mi?

Xiaomi cihazımda uygulamalar arası geçiş yaptığımda kaldığım yerden devam edebilmek için şöyle bir ayar yaptım. İstediğim oldu ve arkaplandaki uygulamalara geçiş yaptığımda kaldığım yerden devam edebiliyorum. Fakat bu pil tüketimine ne kadar etki eder?
  4. şakşukacı

IPS ekranda karanlık tema pil tasarrufu sağlar mı?

Note 8 Pro da karanlık tema bir tasarruf sağlar mı? Veya siyah bir duvar kağıdı vs beyaz bir duvarkağıdı kullanmak pil ömrünü değiştirir mi?
  5. şakşukacı

Android Androidde kaliteli fotoğraf nasıl çekebilirim

Pro mod kullanıyorlardır belki. Ben GCAM kullanıyorum Note 8 Pro üzerinden memnunum. Aynı telefonu kullanan arkadaşlarım sen bunları nasıl çekiyorsun diye soruyorlar.
  6. şakşukacı

Xiaomi reklam sorunu

Tüm seçenekleri denememe rağmen hala uygulama önerileri çıkıyor karşıma. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Edit: Üç yıldır kullanmama rağmen bulamamıştım şu mereti. Şu an buldum, biraz boş bir konu idi zaten. Konu kapatılabilir.
  7. şakşukacı

Android Xiaomi Redmi Note 9 Pro MIUI 13.0.1 Kararlı Sürüm Yayınlandı

O sırada ölüme terk edilen Note 8 Pro... 🗿
  8. şakşukacı

Android 🙀İPhone 14 Pro Max Configli [Gcam]🙀

Note 8 Pro kullanıyorum 2,5 yıldır. Son bir yıldır gcam ile kullanıyorum. Normal kamerayı açmıyorum bile.
  9. şakşukacı

Android Xiaomi Gereksiz Uygulamaları Kaldırma Telefonu Hızlandırma Miui 12 Debloat

Eski haline döndürmenin kolay bir yolu var mı? @RevDeisDou
  10. şakşukacı

Android Xiaomi Gereksiz Uygulamaları Kaldırma Telefonu Hızlandırma Miui 12 Debloat

İşlemleri gerçekleştirdim. Şuanlık hızlanma var gibi. Zamanla göreceğiz eksileri.
  11. şakşukacı

Şuan işlemi gerçekleştiriyorum. En son enter a bastım ve sekme kapandı. Şimdi yeniden mi başlatayım telefonu?
  12. şakşukacı

ROM sonrası Mi hesabı kalkar mı?

Selamlar, anneme ikinci el bir Xiaomi cihaz almıştık. Fakat telefonu her güncellediğimizde önce ki sahibinin mi hesabının şifresini istiyor. Bizde tabi ki bunlara ulaşamıyoruz. Mi flash üzerinden formatlayıp ROM atsam düzelir mi?
  13. şakşukacı

Android Redmi Note 8 Pro - OctaviOS 2.9 Android 11 ROM

twrp gerekiyor mu?
  14. şakşukacı

Note 8 Pro yeniden başlatma sorunu

Telefonuma bugün TWRP atmaya çalışırken bozuldu ve hiç açılmadan restart atıyor sürekli. Mi Flash ile ROM yükledim fakat telefonumun ekranında bu ROM'un bozuk olduğuna dair bir yazı belirdi şimdi Gsmturkey'den bir ROM yüklüyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
  15. şakşukacı

Android POCO X3 PRO RARDAN DOSYA ÇIKARTIP TAŞIYAMIYORUM ?!

Başka bir dosya üzerinde işlem yapmayı deneyin. İşlem başarı ile gerçekleşiyorsa dosya sıkıntılıdır.
  16. şakşukacı

Android POCO X3 PRO RARDAN DOSYA ÇIKARTIP TAŞIYAMIYORUM ?!

RAR (uygulama) deneyin hocam.
  17. şakşukacı

Snaptube Kullanmak Riskli Midir ?

Pek bilmiyorum ama şüpheniz varsa Play Store' dan MYT Müzik indirebilirsiniz. Fazlası ile işinizi görecektir.
Top Bottom