Xiaomi cihazımda uygulamalar arası geçiş yaptığımda kaldığım yerden devam edebilmek için şöyle bir ayar yaptım.
İstediğim oldu ve arkaplandaki uygulamalara geçiş yaptığımda kaldığım yerden devam edebiliyorum. Fakat bu pil tüketimine ne kadar etki eder?
Pro mod kullanıyorlardır belki. Ben GCAM kullanıyorum Note 8 Pro üzerinden memnunum. Aynı telefonu kullanan arkadaşlarım sen bunları nasıl çekiyorsun diye soruyorlar.
Tüm seçenekleri denememe rağmen hala uygulama önerileri çıkıyor karşıma. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Edit: Üç yıldır kullanmama rağmen bulamamıştım şu mereti. Şu an buldum, biraz boş bir konu idi zaten. Konu kapatılabilir.
Selamlar, anneme ikinci el bir Xiaomi cihaz almıştık. Fakat telefonu her güncellediğimizde önce ki sahibinin mi hesabının şifresini istiyor. Bizde tabi ki bunlara ulaşamıyoruz. Mi flash üzerinden formatlayıp ROM atsam düzelir mi?
Telefonuma bugün TWRP atmaya çalışırken bozuldu ve hiç açılmadan restart atıyor sürekli. Mi Flash ile ROM yükledim fakat telefonumun ekranında bu ROM'un bozuk olduğuna dair bir yazı belirdi şimdi Gsmturkey'den bir ROM yüklüyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?