Arama sonuçları: *

1. AEGON

Samsung S23 ultra ve S24 ultra server ucretleri

S23 ultra için açık diye biliyorum
  2. AEGON

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

Valla 6 aydır çatır çatır alıyorum iade mi güvenmiyorsan normal parasını ödeyebilirsin
  3. AEGON

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

Sipay üzerinden al %60 cashback veriyor daha ucuza alırsın.
  4. AEGON

Y.D Telefonların Server Kaydı ile ilgili

Samsung sunucuları kapalı olduğu için şuan atamazsın ama bu kısa süreli bir sorun aldıktan sonra eylül 2025 e kadar server kayıt yapmadan kullanabilirsin zaten müsait bir zamanında da gider server kayıt yaptırırsın.
  5. AEGON

Samsung S23 Ses Kalitesi Ayarı

Ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam?
  6. AEGON

Honor 70 müzik açıkken video çekme

Olmuyor hocam.
  7. AEGON

Honor 70 müzik açıkken video çekme

Merhaba arkadaşlar spotify dan müzik dinlerken video başlattığım zaman müzik kapanıyor xiaomide de böyleydi ama ayarlardan bişeyi açınca düzeliyordu honor 70 de böyle bişey bulamadım huawei veya honor kullanıp bunu yapan var mı acaba?
  8. AEGON

Honor 70 bildirim paneli

Bu çok sorun değil benim için ama ekran büyük olduğu için bildirim gelince sıkıntı oluyor tek elle kullanımda basit bi özellik keşke getirseler.
  9. AEGON

Honor 70 bildirim paneli

Merhaba arkadaşlar. Honor 70 dün elime ulaştı note 11 pro kullanıyordum daha önce küçük bir sorunum var note 11 pro da ekranın ortasından aşağı çektiğim de bildirim paneli açılıyordu bunda en üstten çekmem gerekiyor bunun için bir çözüm var mı ?
  10. AEGON

Android Redmi Note 11 5G/Redmi Note 11T 5G (evergo) MIUI 14 Güncellemesi

Note 11 pro yurtdışı kullanıyorum direnç değişimi yaptırdım güncelleme geliyor ama hala mıuı 14 güncellemesi gelmedi dağıtılmaya başlanmış sanırım
  11. AEGON

Xiaomi mi 11 lite 5g çift tıklayıp ekran kilitleme

Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar samsung arayüzünü kullandıktan sonra xiaomi arayüzüne geçtim telefonda şuan da android 12 ve mıuı 13.0.4 sürümünü var ancak ekrana çift tıklayarak tuş kilidini kapatmayı bulamadım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ? 1652454325 Yok mu yardımcı...
Top Bottom