Arama sonuçları: *

1. ARDACD

Hangi MIUI Rom kurulmalı?

Selam. Bende kaçak Redmi Note 9 (merlin) var şu an MIUI 13.0.3 EEA Global kurulu. Ben bu telefonu tekrar Fastboot olarak MIUI 12.5 yapacağım ama ufak bir sorum var. Aşağıdaki programların değişmesini istiyorum hangi ülke için olanı kurmalıyım? Google Discovery (ana ekrandan sola çekince gelen...
  2. ARDACD

J6+ TWRP kuramıyorum

Onu nasıl açacağım?
  3. ARDACD

J6+ TWRP kuramıyorum

Selam. Babamın eski telefonu olan Samsung j6+ (SM-J610F) modeline Custom ROM kuracağım. Gerekli ROM dosyalarını ve TWRP dosyasını edindim. Sonra Odin 3 ile Samsung USB drivers programlarını bilgisayarıma kurdum. Ve hemen ardından telefonun OEM kilidini ve USB hata ayıklamasını açıp download moda...
  4. ARDACD

Telefonumda RAM'e yük bindiren programı nasıl bulurum?

Selam. Bende Redmi Note 9 128+4 var. Bu telefonda normalde RAM belleğimin en az 1.8 ila 2.1 GB'ı boş oluyordu. Ama son zamanlarda telefonun RAM'ine yük bindiren bir program var ve onu bulamıyorum. Şu anda 4 GB belleğin en fazla 1.6 GB'ı boş oluyor. Bu bazen kendiliğinden 900 MB-1GB'a düşüyor. Ve...
  5. ARDACD

GT-I8200Q için ROM önerisi

Selam. Şimdi ben demin eski telefonlarımdan S3 mini (GT-I8200Q) telefonuma öyle keyfine custom ROM zor bela bulup kurdum. Ve bu ROM cyanogenmod 12 (Android 5.0.1). Ama niyeyse bunu kullanırken telefon elimde patlayacakmış gibi hissediyorum çünkü ROM çok dengesiz. Tıpkı çakma telefon...
  6. ARDACD

MIUI 13 Global telefonda Discovery yerine uygulama kasası nasıl koyulur?

Selam. Konunun en altına telefon hakkında kısmının resmini koyacağım. Telefonum Redmi Note 9 128 GB MIUI13. Ve ben bu telefonda ana ekrandan sola kaydırdığımda Google Discovery açılıyor fakat ben bunu uygulama kasası ile değiştirmek istiyorum. Babamın Redmi 12 MIUI 14 telefonunda var arkadaşımın...
  7. ARDACD

MIUI 11 vs 12 vs 12.5

Selam. Benim telefonum (Redmi Note 9 128GB Merlin) şu an MIUI 13, önceden 12.5 vardı ve çok iyiydi ama 13'te çok sorun çıktı sadece ekran açık bıraksam bile hoparlör kısımı cayır cayır yanmaya başlıyor. 12.5'te böyle bir sorunum yoktu ama 13'te çıktı. Bende geri sürüm düşüreyim dedim ama hangi...
  8. ARDACD

Telefonum yüzde yüz kapanmak üzere

Hocam benim de imei atılacak 1 aydan az zamanı kaldı telefonun imei'si bitse bile tekrar açılıyor diye biliyorum ablamın arkadaşının telefonuna imei atmayı unutmuşlar kapanmış ama telefoncu yeni bir imei ile tekrar açmış. Yani endişelenmenize gerek yoktur umarım çünkü bende bilmiyorum belki...
  9. ARDACD

Play storeden app store geçiş

Hocam ios cihazınızı yanınıza alın ve oyun için satın alım yaptığınız tüm oyunların hesaplarını yeni cihazınızda açın. Oyun içi satın alımlarınız hesaplarınız ile aktarılır. Fakat satın aldıpınız oyunları bilemiyorum belki play storedan iade edip app storedan tekrar alabilirsiniz.
  10. ARDACD

Redmi note 11 pro 4g telefonuma hâla android 12 güncellemesi gelmedi

Bendede Note 9 var henüz ne bir MIUI güncellemesi nede bir Android güncellemesi gelmşyor nedense MIUI 12.5.4 ve Android 11 var.
Geri