Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

S25 çıkınca s25 e gelirmi bu server
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

HyperOS Güncellemesi Gelmedi

O ihtimal çok zor öyle bişey olursa daha kotu hem bug ve sorunlar daha çok sıkıntı çıkarır en azından önden bazi telefonlara verilmesi diğer gelecek telefonlara daha az sorunlu paket guncellemesi vermesine olanak sağlar
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

Xiaomi Neden Telefonlarına Reklam Koyuyor?

O reklamı ayardan kapatabilirsin yıllardır Xiaomi kullanion ve reklam hiç gelmiyor
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Telefonu test edeceğim saglam grafikli andoird oyun önerisi

Real racing değil de alien telefonu zorlar
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Accubattery doğru ölçüm yapıyor mu

Haftasonuna kadar deniyim ozaman umarım artar çünkü çok moralimi bozdu bu durum
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Evet o açık 1697627995 Uygulama yukledigimde 4000mah tipik olarak algılıyor zaten ben değiştirip 5000 yapıyorum
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hayda 5 ayda benimki bu kadar öldü mu yani 1697627838 Bu gidişle doğruysa 3 yilda benim telefon 1000mah falan kalcak 5 ayda 600 gitti diye gösteriyor
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

600mah kayıp gösterdi bana doğru gelmedi o kadar olmuş olamaz çift hücreli batarya var telefonda sonuçta 5 aylık bir telefon
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bundan sonraki sonuç mu doğruyu gösterir
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bu uygulama doğru ölçüm yapıyormu 5000mah kapasiteli telefonda Max 4470mah olduğunu yüzde 11 ölme olduğunu söylüyor yanlış o uygulamaya inanmayın diyenler var doğrusu mu
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Pasaport kayıtlı cihaz sıfırlamak

Pasaport ise gitmez abimde 7s vardi kac kez sifirladi gitmedi
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ücretsiz WhatsApp çevrimiçi takip gösteren uygulama var mı

Aero WhatsApp yükle ben yilalrdir kullanıyorum dediğin olay var kişiye özel bildirim ve kişi çevrimiçi olunca ekrana çevrimiçi bildirimi gelio çokta güzel bir uygulama mesela tüm mesajları tek tık gözüktürme vs var sen görüyorsun ama tek tık görüyor atan kişi 🫡
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

mail isim önerebilir misiniz?

Frkn6finger@gmail Furkansixf@gmail Frknsixfinger@gmail Trekonomicokiyi@gmail Togotomonilimizyerlivemillidireksiyondadunyalideri@gmail Abiyapmaatmasuizmaretinidenize@gmai Euro35@gmail 2023borpremium@gmail
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

POCO X3 NFC MIUI 13 stabil mi?

Düz X3 kullaniyordum bordürü sorunla karşılaştım daha 2 gün önce sattım telefonu
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Android cihazıma Windows yüklemek istiyorum

Hocam windowsu kursam arama vs gelir mi telefonuma yani birisini arayabilirmiyim veya o beni arayabilirmi
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Peki kurmak mantıklı mı 😃
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Sence yapmak mantıklı mı Windows kurarsan normal Android'e donebilirmiyim herhangi bir durumda
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Dostum poco x3 e kurabilirmiyim Windows ?
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

MI UI VS ONE UI ????

5 senedir aynı Xiaomi kullanıyordum 1 kere bile sorun karşılaşmadım stabilize de sorun da olmadı şuan poco X3 var Gine hiçbir sıkıntı yaşamadım
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

P Smart 2019 Android Sürümü Güncelleme

Rom atarak yukseltebilirsiniz
Top Bottom