Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Telefoncu silinen mesajları ve fotoğrafları geri getirebilir mi

Üzerine veri yazılması gerekir. Yani bir sürü fotoğraf vs indirip silebilir yada en temizi cihazı sıfırlamak. Veri kurtarma sırasında bu işlemler kurtarmayı zorlaştırır diye biliyorum.
  2. AntremanKoçuMünir

S24 Ultra serverlar açılır mı?

Her sim kart girişli cihazların btk tarafından mesaj geldiği an 120 gün yani 4 ay kullanım süresi vardır. Çift sim 4+4 ay kullanabilir. Hattı Nisan ayı gibi takarsanız bu seneyi sorunsuz kullanırsınız. Seneye Ağustos ayına kadar sorunsuz kayıt ettirmeden devam. 2026 Ağustos ayına kadarda elbet...
  3. AntremanKoçuMünir

YARDIM Telefonuma Virüs Bulaştı ve Depolamamı Değiştirdi

Hocam telefon üzerinden tek yapacağın şey virüs kaynağı uygulamanın ön belleğini temizlemen, verileri temizlemen ve uygulamayı durdurman gerekiyor. Diğer çözüm bilgisayar üzerinden tarama yapabilirsin. Dediklerimi anlamıyor yada yapamam dersen o zaman uzman arkadaşlardan ücretli yardım...
  4. AntremanKoçuMünir

Malware ve trojan taramasını yapsan muhtemelen sorun çözülecek.
  5. AntremanKoçuMünir

Bilgisayar varsa bilgisayara antivirüs programı kurup telefonu bağla ama içini açma veya dosya transferi yapma... Daha sonrasında taramayı sadece çıkarılabilir diskler üzerine yap. Aklıma çözüm olarak bu geliyor.
  6. AntremanKoçuMünir

Redmi 13C Program kaldırma sorunu

Redmi serisinden cihaz alırken genelde Pro modellerini tercih ederim. Yurtdışı kayıtlısını alırım ve rom atıp istemediğim uygulamaları kaldırırım. Sizde Bootloader kilidini açıp rom atabilirsiniz. EU romlar genelde en sorunsuz olanlarıdır.
  7. AntremanKoçuMünir

İmei atılmış Xiaomi alınır mı?

Bir sorun olmaz. En kötü senaryo IMEI patlarsa 100-200 liraya atılıyor aynen devam.
  8. AntremanKoçuMünir

TELEFONUM MI EKRANINDA KALDI!

Bir sene kenarda yatan telefonu düzeltiler ve hayata döndü. Memnun kaldım pil değişimi için yine tercih ettim. Kalite olarak üzmediler. Şimdi bu haftasonu başka bir cihazım içinde gideceğim.
  9. AntremanKoçuMünir

En Stabil MIUI Sürümü Hangisi?

Note 9S cihazımda Avrupa rom kullanıyorum. MIUI 11 ile daha akıcı ve stabil çalışıyor.
  10. AntremanKoçuMünir

Android Note 8 pro Custom rom önerisi

Ben ilk aldığımdan bu yana EU rom kullanıyorum gayet memnunum. Bir ara Hint ve Endonezya romları kullandım 😁 Harici romları hiç denemedim.
  11. AntremanKoçuMünir

İmei silinmesi redmi not 10 pro

*#06# yaptığında IMEI yazıyorsa sorun yok...
  12. AntremanKoçuMünir

İmei atılan telefonda sorun

O mesaj standart gelir. Bir şey olmaz
Top Bottom