Arama sonuçları: *

1. AverasiaV9

Instagram plus ve whatsapp plus güvenilir mi?

Arkadaslar whatsapp plus ve instagram plus sizce güvenilir mi? internetten apk olarak indiriyorsunuz telefon numaranızı vs. veriyorsunuz neden gerek duyyorsun derseniz bazen bazı özellikler için program indirmeme gerek kalmıyor
  2. AverasiaV9

Klavyede türkçe karakter sorunu

LG G2
  3. AverasiaV9

Klavyede türkçe karakter sorunu

Arkadaşlar telefonun klavyesinde Türkçe karakterler yok ayarlardan baktım klavye olarak qwerty klavye gözüküyor eski telefonunda Türkçe qwerty klavye seçeneği vardı onda Türkçe karakterler geliyordu ama şu anki telefonumda yok herhangi bir uygulama indirmeden bunu düzeltebilir miyim
  4. AverasiaV9

Snapchat uygulama bilgileri açılma sorunu

Arkadaşlar snapchat te bir fotoğraf ya da video çektikten sonra Snapchat in uygulama bilgileri açılıyor bunu nasıl engelleyebilirim?
  5. AverasiaV9

LG G2 IMEI sorunu

Yelefonum imeisi var lg g2 diye kayıtlı ama telefonda bazen gözüküyor root vs bise hic atmadim
  6. AverasiaV9

LG G2 IMEI sorunu

Arkadaslar telefonun IMEI'si bazen geliyor bazen gidiyor su anda hatti algiladi IMEI gozukuyor ama yeniden baslatinca IMEI gidiyor. Null yaziyor IMEI yerinde. Bunun cozumu var mi? Telefonum LG G2 Qualcomm IMEI atma videolarini ve bir suru sey izledim port acıyorlar falan. Ben de actim ama bir...
Top Bottom