Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Telefonun ekrani kirilmişmidir

@mericcerbay Forumda olduğunuzu hatırlatırım.Silinen mesajınızda argo kullanmışsınız bu tür tabirlere bakış açımız nettir. Tekrarı halinde uyarı alırsınız.
  2. Banxtre

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

3. Banxtre

Boşuna laf anlatmayın Ben anlattım anlamamakta ısrarcılar kuzenler Allah ıslah etsin deyip geçin
  4. Banxtre

Arkadas inatla anlamak istemiyor DEVLET SANA SORUYOR OGRETMEN ARACILIGIYLA DIYOR KI IHTIYACINIZ VAR MI DURUMUNUZ KOTU ISE TABLET YARDIMI YAPALIM EGER IHTIYACIMIZ VAR DEMEZSEN SANA DEVLET ZORLA TABLET VERMIYOR BEN MUHTACIM IHTIYACIM VAR DURUMUM YOK DEYIP ALIYORSUN O TABLETI OYLE DIREK...
  5. Banxtre

Demin de ben aynısını belirttim Benim ailemde annem öğretmen tek tek arayıp soruyorlar ihtiyac sahibi misiniz diye Oyle devlet rastgele vermiyor İhtiyacı olanları sıraya yazıyor o şekilde veriliyor Arkadas sanki ortada bir çekiliş varmış gibi dağıtılıyor sanıyor Öğretmene diyorsun ki...
  6. Banxtre

Sistem şöyle işliyor Sınıf öğretmenleri tek tek aileleri arıyor ihtiyacınız var mı durumunuz nedir diye İnsaflı olan kul hakki nedir bilen insanlar diyor ki: Sagolun hocam ihtiyacımız var ama gidip aliriz biz . Insafi olmayan insan da diyor ki:Hoca evet evet lazim hatta kucuk çocuğa da...
  7. Banxtre

Bugun öğrendim bunu . Asgari ücretle is bulmaya gidicem baksana 3000 serisi ekran karti alınıyormuş.!
  8. Banxtre

Bak guzel kardesim Ben 19 yaşındayım Yazıyla on dokuz Bizim durumumuz var Allaha şükür ama künyedeki sistemi de görüyorsun Yani durumun yoksa o sistemi toplamicaksin Eger toplarım ben diyorsan da ihtiyacım var diyemezsin
  9. Banxtre

Var arkadas 3000 serisi ekran karti sahibi insanlar ihtiyac sahibi olabiliyor demekki Ahir zaman iste ilginç Millet tencereye et koyamıyor ama 3000 serisi ekran karti sahibi insan tablete de ihtiyaç duyabiliyor
  10. Banxtre

Zaten onda da sorun var Ihtiyaci yok ama aliyor nasil bir nefs bu Ben soylim fakir ve durumu olmayan insanın büyük ahı var Ve tutar
  11. Banxtre

Al işte mantığa bak Arkadaşım Fakir napsin peki ?Durumu olmayan okumak isteyen napsin?Canlı derse televizyondan mi katilsin ? Mantik :zenginler aliyor ben niye almayayım. Bu zihniyetten uzaklasmanizi öneririm.
  12. Banxtre

WhatsApp kullanacak mısınız?

Zaten daralıyorum reklamların çıkmasından Bir de konusmalardaki şeyler ile ilgili reklam çıkarsa daha da darılırım Uygulama değiştireceğim kişisel konuşmalarımı başka uygulamalardan yapacağım
  13. Banxtre

Android Redmi Note 8 MIUI 12 Pil Performansı

m51 kullanıcısıym okurken içim yandı 4 gün kullanıyorum full dolu şarjı ve aktif kullanıyorum
Top Bottom