Arama sonuçları: *

1. CatAshi

Android Güvenli sitelerde güvenli değil uyarısı geliyor

Aşağı kaydırıp yine de devam et diyerek girebiliyorum ama sitelerde ki resim ve videoların siteleri static. Tarzı ayrı sitelerde tutulduğu için her site de resmi yeni sekmede aç diyerek, onda da yine de devam et demem gerekiyor. Bazı tarayıcılar da oluyor bazılarında olmuyor ama animecix...
  2. CatAshi

Şifre kombinasyonları

2 5 7 8 rakamları ile 6 rakamlı şifre kombinasyonlarını bulmak istiyorum böyle bi site ya da uygulama (android) bilen varmı birçok site de uzunluk belirtebiliyorum ama özellikle rakam seçemiyorum
  3. CatAshi

Android Şifreler ile ilgili bir soru

Ebeveyn kontrolünü anlar açıkçası söylediğiniz gibi casus yazılımına bebzer bir şey arıyorum ama kötü amaçlı değil kesinlikle
  4. CatAshi

Yok hocam casus yazılım değil küçğk bi kardeşim var da kötü içerikler izlemesini istemiyorum
  5. CatAshi

Hocam şimdi ben tablete bir yazılım yüklemek istiyorum şöyle bişi mesela tablete şifre koyulsa şifreyi öğrenebileceğim fln
  6. CatAshi

YURT DIŞI TELEFON ALMAK İSTEYENLER BAKSIN!

Öncelikle yurt dışı telefon almak isteyen arkadaşlarım size xiaomi tavsiye ederim genelde yurt dışı xiaomi telefonuları değerinde (yani 40% civarı bi indirim ile) alabilirsiniz ama bu cihazlarda ki imei türkiye için değildir imei atmaz iseniz belli bir süre sonrası (süreyi unuttum) telefon...
Top Bottom