Arama sonuçları: *

1. Control Panel

Android MIUI'ı Neden Sevmiyorum

M31s 6GB Rami var fakat işlemcisi güçsüz. Realme 7 mesela işlemcisi mediatek fakat mediatekin f/p iyi işlemcilerindsn biri. Realme 7 daha mantıklı. Samsung'un M51 altı telefonları alınmaz.
  2. Control Panel

Android MIUI'ı Neden Sevmiyorum

Ama aynı fiyata daha iyi alternatifler varken alınmaz. Çok ucuzsa alınır ancak.
  3. Control Panel

Yerli Youtube'den Video Başına 5 Kuruş!

Site güzel ama bir koruma olması lazım. Video sağ tık ile kaydedilebiliyor.
  4. Control Panel

Android Telefonunuzun Pil Süresini Arttırın

valla ben dediğim gibi donanımsal pil problemlerini düzeltmeyi değil, yazılımsal pil harcamasını azaltmayı anlattım.
  5. Control Panel

evet maalesef iphone'larda böyle ayarlar yapılmıyor. pilleri çok hızlı tükeniyor.
  6. Control Panel

Bildirim çubuğunu aşağı kaydırıp oradan Konum'a basılı tutunca Ayarlara gönderir orada olabiir mi?
  7. Control Panel

Ayarlar > Konum > Mod > Pil Tasarrufunu seçmeniz gerek.
  8. Control Panel

Bildirim bölümünden konum ayarlarına gidince oluyor mu?
  9. Control Panel

Dostlar editledim. konum modunu PiL TASARRUFU'na alırsanız konuma erişirken piliniz daha uzun dayanıyor. bu da önemli bir özellik. 1607943177 çok teşekkürler.
  10. Control Panel

Uygulama bilgileri > İzinler. Başka bir ayar bilmiyorum. Zaten bazı uygulamaların konum ve mikrofon erişimi var. Onları kapamanız yeterli. Hepsinin erişimi yok.
  11. Control Panel

Rica ederim
  12. Control Panel

onu ben de bilmiyorum. burada sadece yazılımsal pil harcamasını azaltmayı yazdım.
  13. Control Panel

Dostlar, benim pilim çok hızlı bitiyordu. Sonra ne yapabilirim diye düşünürken aklıma böyle bir fikir geldi ve deneyince işe yaradığını gördüm. Ayarlar > Uygulamalar 'a geliyoruz. Buradan (Telefon ve WhatsApp, Skype gibi konuşma uygulamaları ve klavye uygulaması dışındaki) tüm uygulamaların...
  14. Control Panel

Samsung Galaxy Note 2 açılmıyor

Bu arada telefon hiçbir şekilde ve hiçbir modda yanıt vermiyor.
  15. Control Panel

Klavyede türkçe karakter sorunu

Klavye Seçeneklerinden Türkçe Q'yu seçin. Türkçe Qwerty ingilizce olanı.
  16. Control Panel

J7 Prime root

TWRP üzerinden root edebilirsiniz. PC'den bunu indirip telefonunuza atın. Telefonu kapatıp; Açma tuşu+Ses Kısma Tuşu+Ana ekran tuşu birlikte basın. Downloading.... ekranı gözükecek, buradan TWRP inecek. TWRP indikten sonra; Telefonunuzu yedeklemek için; Backup bölümünden system, data ve boot...
  17. Control Panel

Teşekkürler :) fakat factory veya download mode'a da girmiyor, hiç tepki yok.
  18. Control Panel

Evet😃 o da olabilir ama daha önce kullandığımda sorunsuz ve çok sağlıklı çalışıyordu.
  19. Control Panel

Çok teşekkürler :) , ama hiçbir yer açık değil, kontrol ettirecek yer yok.
  20. Control Panel

Hayır.
Top Bottom