Arama sonuçları: *

1. Dusmax

S23 Hard reset nasıl atabilirim?

Arkadaşlar telefonumu formatlamak istiyorum ve hard reset daha temiz olur diye düşünüyorum.Nasıl hard reset atabilirim? Ve hard reset atınca telefonun fabrika sürümü olan One UI 5.1 mi olacak yoksa One UI 6 mı olacak?
  2. Dusmax

S23 Galeriyi google drive ile eşitleme nasıl yapılır?

Arkadaşlar S23 telefonum var ve telefona format atacağımdan her şeyi yedekliyorum fakat bu yedeklemem bir kaç günümü aldı.Galerim ile eşitleme yapamaz mıyım? OneDrive ile eşitleme var fakat ben google drive ile yapmak istiyorum çünkü fiyat olarak google drive daha iyi.Ve şöyle bir şey de var...
  3. Dusmax

S23 Android 14 Ve One UI 6.0 Geldi!

Yaklaşık 2 hafta önce geldiydi zaten.
  4. Dusmax

One Ui 6 ile neler yapabilirim?

Tamamdır teşekkür ederim
  5. Dusmax

One Ui 6 ile neler yapabilirim?

Arkadaşlar One Ui 6 Android 14 sürümü geldi ve telefona da yeni özellikler geldi fakat tüm özellileri bilmiyorum.Neler yapabilirim telefonu daha iyi ve şık yapmak için?
  6. Dusmax

One Ui 6'ya yükseltirken veriler silinir mi?

İnternet paketiyle yapsam olur mu
  7. Dusmax

One Ui 6'ya yükseltirken veriler silinir mi?

Arkadaşlar telefonum S23 ve bugün One Ui 6 güncellemesi gelmiş.Yeni bir android sürümü olduğundan yükseltme yapıyorken fotoğraflar ve veriler silinir mi? İnternet paketiyle güncelleme yapabilir miyim? Ve ortalama kaç dakika sürer güncellemeyi yapmak?
  8. Dusmax

One Ui 6 Ne zaman gelicek ve Beta programına nasıl katılabilirim

Arkadaşlar S23 telefonum var ve One Ui 6 yapmak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim? Ve betadan ne zaman çıkıcak?
  9. Dusmax

Telefoncudan jeletinli faturalı telefon almak

Ben pek anlayamam ya.İMEİ aynı modelle uyuşuyor o zaman sorun yoktur yine de demi?
  10. Dusmax

Telefoncudan jeletinli faturalı telefon almak

Arkadaşlar telefoncudan fatura jeletinli telefon aldım imeı sorgulattığımda telefon modeliyle aynı.Çakma değildir demi?
  11. Dusmax

Paketin Ayrıştırılmasında Bir Sorun Oluştu

Arkadaşlar telefona indirdiğim dosyayı açamıyorum hep böyle diyiyor.Düzeltemedim de.Ne yapmam gerek?
  12. Dusmax

Android'te tüm emojilerin olmaması

Arkadaşlar whatsapp'ta olan bazı emojiler kullanmış olduğum klavyede yok bunu nasıl ayarlayabilirim? Tüm emojilerin klavyemde olmasını istiyorum. Klavye : SwiftKey
  13. Dusmax

Telefonuma rom nasıl yükleyebilirim

Arkadaşlar telefonum sony xperia z2 ve android sürümü 6.Ben rom ile bu telefonun android sürümünün 12'ye kadar çıkarıldığını duydum ama rom nasıl yüklenir kilit nasıl açılır falan hiç bilmiyorum.Telefonculara da sordum bilmiyorlarmış.Nasıl yapabilirim?
  14. Dusmax

Android 6.0.1'de uygulamalar hala güncelleme alıyor mu?

Olabilir discord kullanıyorsan nickin ne
  15. Dusmax

Play store'yi nasıl güncelleyebilirim 1661801614 Güncelledim
  16. Dusmax

Teşekkür ederim bilgim hiç yok riskli olabilir mi? Telefoncuya vermek daha mantıklı mı olur
  17. Dusmax

Sony xperia z2
  18. Dusmax

Nasıl kurucam bilmiyorum
  19. Dusmax

Gözükmeyen uygulamalar nasıl indiriliyor peki 1661796777 Anladım teşekkür ederim
  20. Dusmax

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uygulamalar hala bu sürümde güncelleme alıyor mu?
Top Bottom