Arama sonuçları: *

1. Exanimu

MIUI 14 geliyor mi 10t pro ne zaman alacak

Güncelleme alacak cihazlar listesinde var ama tam olarak ne zaman alacağı belli değil, biraz eski bir model olduğunu düşünürsek güncellemenin sana gelmesi ortalama 2-3 ay civarı sürer gibi geliyor.
  2. Exanimu

ROM kurarken clean all and lock dersek ne olur

İmei atılmış cihazlarda bootloader kiliti tekrar kitlendiğinde sorun çıkartabiliyor, eğer sorunsuz açıldıysa da kontrol edin bootloader kilidi kitlenmiş ise tekrardan bootloader kilidini açın, ileride imei sorunu olursa şebeke olmadığı durumlarda bootloader açılmaz.
  3. Exanimu

Android Mi 11T Proya , Tuşlu Telefondaki İmei Atılabilir mi?

11t pro anakart üzerinden işlem gördüğü için böyle sorunları yok, yani sıfırlama ve güncelleme ile imei gidiyor ama sonrasında basit şekilde atılıyor, ama yine de fazla kurcalamamak lazım.
  4. Exanimu

11T Bende mevcut, bir süre kullandım yeğene verdim memnundum fena değil, imei sıkıntısı yok ama eski cihazlar gibi değil bazı kısıtlamaları var, sıfırlama ve güncelleme durumunda v.s imei gidiyor ve geri imei atmak oldukça zor özel paralı programlar v.s kullanıyorlar her telefoncu da yapmıyor, o...
  5. Exanimu

Atılacak imei'nin hangi telefona ait olduğunun bir önemi yok, hatta çoğu telefoncu telefon imei si bile atmıyor, 3g taşınabilir modem imei leri atıyorlar :) 11t pro ya imei atılabilmesi için anakartın işlem görmesi gerekiyor, işini bilmeyen birine düşersen cihaz bozulabilir dikkatli olmakta...
  6. Exanimu

Android Telefonda NFC açamıyorum

Cihazın model numarasını ve miui sürümünü ve miui kod adını paylaşın, kontrol edelim.
Top Bottom