Arama sonuçları: *

1. F

Mi 11 lite cihazim var kasiyor ve yazilimla nasil fps artar?

120 FPS vermez aynı cihazı kullanıyorum batarya kötüyse degistir custom ROM at gereksiz uygulamalardan Kurtul ama yinede çok bir şey bekleme
  2. F

Xiaomi 14 cihazına custom rom önerisi

Bilmiyordum teşekkürler boşa 1 hafta beklemisim enayi gibi zaten Xiaomi de sağlam kazık attı 5G versiyonunda hyper os var bu böyle kaldı bende custom ROM kurim bari dedim(mi 11 lite)
  3. F

Hayır kurduğunuz rom ile açılıyor fakat bl kilitliyor 1 hafta beklemek zorunda kalıyorsun beğenmez isen (mi flash ile kurulan resmi stock romlardsn bahsediyorum)
  4. F

Twrp üzerinden değil cihazın resmi romunu kurmamizdan bahsediyorum
  5. F

Sıfırdan cihaz alınmış gibi oluyor (maalesef mağdurlarından biride ben oldum 1 hafta beklemek zorunda kaldım)
  6. F

Cihazı sıfır aldığınız hale döner beğenmez iseniz tekrar değişmek için 1 hafta beklemek zorunda kalırsın ona göre rom seç ve kur demek istedim
  7. F

Benimki biraz mecburiyetten cihaz eskidi batarya yok firmanın hiçbiri getirmemiş yazın yurtdışındsb akrabaya getirtcem olmadı cihaz değiştireceğim ama googlesiz olduğu için batarya baya iyi gidiyor eskiye nazaran ve daha hızlı
  8. F

Evet önceki arkadaşın dediği gibiymis birkaç roma baktımda bulamadım rom sade lineage lsun Portlanmis Hali var oda iyi görünmüyor en iyisi eu romda kal ama bl kilidi kapanır döndüğünde haberin olsun
  9. F

Varda vanced kullanıyorum Yusuf İpek diye biri var YouTubeda onun videosu mevcut ordsn detaylı bilgi edinebilirsin
  10. F

Maalesef vanilla olarak kullanıyorum cihazı Googlea dair bir şey yok cihazda
  11. F

CrDroid diğerlerine göre biraz daha ilgili diye biliyorum veyahut pixel OS olabilir xda deveden arastirabilirsin
Top Bottom