Arama sonuçları: *

1. Fransali

android reklam virüsü

Apk kurduğunuz uygulama varsa onlardan gelmiştir. Yoksa sıfırlanan telefondan gelmez virus
  2. Fransali

android reklam virüsü

Arayüz de iken çıkıyorsa olabilir. Arkadaki uygulama ne ?
  3. Fransali

Döngüye giren Redmi Note 10 Pro için ne yapılabilir?

Bende benzeri durum oldu ,mi flash tan custom miuı rom kurdum bir tane ,uygulamada bir iki seçenek seçiyon onları doğru yapınca imei gitmeden sıfırlayabiliyon. Yaptıklarımı hatılarmıyom internette rehber vardır mutlaka
  4. Fransali

Telefonumla uyumlu olmayan uygulamayı nasıl indireceğim?

APK indir , yine olmuyorsa cihaz çok eskiyse ,rom atman lazım
  5. Fransali

Redmi Note 12 Pro 5g hangi romu yuklemeliyim

Gitme ihtimali yüksek, root uyumlu olması için mecburen yapmıştır adamlar. Ellemeyin derim ben
  6. Fransali

Redmi Note 12 Pro 5g hangi romu yuklemeliyim

Eğer yurt dışı cihaz aldıysan, orjinal rom yükleyince imei gider haberin olsun
  7. Fransali

Imei Numarası Kopyalanmıştır (Yasal Uyarı)

Yetkili kurumlara başvurmak dışında şansınız yok. Büyük ihtimalle virüs barındıran bir uygulama indirdiniz. O nedenle atıcıların eline bu yol ile ulaşmış olabilir. Telefonun güvenliğini ele almaya deneyin.
  8. Fransali

📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...

Şuan bende rootlu s10+ kullanıyorum ama pişamnım yani bu duurmdan. Çünkü cihaza root ile atıldı imei, yani orjinal yazılımı silindi. Ama arkadaşın server kayıtlı yani çok farklı olaylar ikisi. Arkadaşın yazılımı orjianl kalıyor ve ciddi bir müdahele yapılmıyor. Aklınızda olsun illa yurt dışı...
  9. Fransali

Honor 9 lite telefonumda Google'a virüs bulaşmış uyarısı

aynen öyle yapın ,en iyisi
  10. Fransali

Honor 9 lite telefonumda Google'a virüs bulaşmış uyarısı

kardeşim de p20 lite telefon var aynı bildirim de ona geliyor. Ciddi alınacak bir şey değil bence ,görmezden geldim ben.
  11. Fransali

Rootsuz Telefona Root Atarsam İçindeki Veriler Silinir Mi?

Kesin silinecek diye bir şey yok ama riski yüksek. Ben root atarken genelde wipe data yapmayı tercih ediyom, ne olur ne olmaz temiz cihaz olsun. Hem dosya yedeklemek varken neden uğraşıyorsunuz. Atin pc ye geçin.
  12. Fransali

4 gb ddr4 takılı ancak 8 gb ramim var x

Görev yöneticisin den ss atarmısın orada mevcut ram slotu ve ram değerleri yazıyor. Bunun gibi
Top Bottom