Arama sonuçları: *

1. Gagguş

Kaçak telefona android güncelledim

Hocam çözümü var ama maalesef box lazım. Ha telefonu açmak için de bir çözüm var ama maalesef telefon açılır ama şebekesi gelmez. Eğer ki daha önceden bir backup almadıysan.
  2. Gagguş

Kaçak telefona android güncelledim

Bu durunu ben de S8 de yaşamıştım. Yanımda olsanız belki çözüebilirdik durumu lakin uzaktan çok da bir şey yapamam maalesef. IMEI attırdığınız yere giderseniz zannederim çözerler.
  3. Gagguş

Android Oyunu Önerir Misiniz?

Dawn of Zombies Survival ya da Last Day Om Earth dene derim.
  4. Gagguş

A50 android 10 sonrasi donma

Telefonun aynısı bir arkadaşımdaevcut onun bana söylediği kadarıyla bir problem yokmuş telefonda. Senden ricam telefonunu servise göndermek istemiyorsan uygulamarını bir temizlemen cihaz bakımı sekmesine girip bir tarama yaptırman bir de sd kart mevcut ise telefonda onu çıkartıp bir de öyle...
  5. Gagguş

Gaming kulaklık çalışır mı?

Eğer telefonunda otg desteği mevcutsa normal koşullarda ikisinin de çalışması lazım internetten telefonun otg desteği var mı bir bak derim.
  6. Gagguş

Android Galaxy A10 ROOT

Telefon üzerinden root işlemi yapmaya çalışan uygulamara zannimca tarih oldu özellikle kingoroot ve kingroot için bu durum geçerli. En kötüsünden bir örnek ise S7 edge cihazıma bile root desteği sunmuyor maalesef ki evdeki diğer cihazların hiçbiri rootlanmıyor bu tür uygalamarla s3 de dahildir...
  7. Gagguş

J7Prime Android Sürümü yardım ederseniz sevinirim

Aslında bu bilgi tamamen yanlış bir bilgi kardeş. Genelde imei atılan cihazlarda yurt dışı yazılımı yüklü olduğu için ülkemizde güncelleme alamamaktadır lakin ülkemizin yazılım yüklenirse uygun bir şekilde cihazda imei atılı olsa bile güncelleme alacaktır. Imei mevzusu şebeke için gereklidir...
  8. Gagguş

J7Prime Android Sürümü yardım ederseniz sevinirim

K Kardeşim internetten araştırdığın zaman karşına yazılımları indirmeni sağlayacak belli başlı siteler çıkacak zaten o sitelerden cihazının tam modelini aratıp rom dosyasını indirip halihazırda forumda mevcut olan konularda nasıl yükleme yapacağın anlatılımış arakadaşlar tarafından bakıp...
  9. Gagguş

Android Proxy ayarı

Arkadaşa katılıyorum bildiğim kadarıyla bu işlem o kadar basit yapılmıyor ya vpn gibi programlar ile bu işlemi gerçekleştirmen gerek ya da bu işlemi cihazın yazılım ayarlarıyla oynarak yapman gerek ki bu da basit bir işlem değil üstelik cihazını kullanamayabilirsin. VPN kullanman tavsiyemdir.
  10. Gagguş

Android Samsung Galaxy J7 Prime Stock rom yükleme...!

k Kardeşim yazdığın yazı gayet güzel olmuş ellerine sağlık ama sana bir önerim var ister yap ister yapma sana kalmış. Bu işlemler neredeyse tüm samsung cihazlara yazılım atmak için geçerli sadece odin sürümü ve cihaz yazılımları değişiyor. Gerekli düzenlemeleri yaparak sadece j7 cihaz için...
  11. Gagguş

[ÇÖZÜLDÜ]Bootloader Kilit kapatma

İlla ben stock rom kullanıcam demezsen ben sana custom rom veya port rom yüklemeni tavsiye ederim cihazının stock olarak yazılımında olmayan bazı özellikler ve uygulamar gelebilir uygun romla ve neredeyse her port rom üreticisi netflix fix patchi romun içinde bulundurur bu sayede netflix gibi...
Top Bottom