Arama sonuçları: *

1. Handle

Fotoğraf ve video yedeklemek için öneri

Google fotoğraflarda 15gb hakkım vardı şuan doldu 15gb para vermeden yer açmak için silmek dışında bir çözüm yok sanıyorum. nereye yedekleyebilirim fotoğraflarımı yandex disk geldi aklıma ama vardır önerileriniz
  2. Handle

Spotify premium APK uygulması var mı

Bedava kullanmak için APK uygulaması var mı Spotify ın
  3. Handle

TELEFON TAKİP VE İZLEME PROGRAMI

Hocam başka kadınlar var bu olay farklı bitane adam var onuda kendine benzetti her gün beraber işe ayağına biyere gidiyorlar o dolandırılma olayı içinde dava açtım beni kimse dolandıramaz falan ayağı yaptı para bizim paramız değilmiş başkasının mış güya 1713092063 He troll konu knk
  4. Handle

Hocam nasıl ispat edeceğiz ki bunların kim olduğunu bir kaç farklı isme ait iban gördüm hocam araştırdım Amerika'dan bi kadın mesaj atmış ben bir ABD subayıyım Suriye'de görevdeyim burada bize para döülü verdiler banka erişimimiz yok ama Facebook da seni gördüm iyi birine benziyorsun sana parayı...
  5. Handle

Mahkemeyle tekmeyi basıcaz hocam delil olsun elimizde o da bize aşık değil ama hala mal mülk dersinde bölünmesin diye ayrılmak istemiyor 1712863629 Nasıl oluyor hocam benim tek bildiğim konum paylaşma sürekli konum takibi nasıl oluyor bide bana telefon ekranıda lazım yazışmalarını hep saklıyor...
  6. Handle

Reis dövülcek bişey yok karı kız meselesi hamam ayağına gidip para yediriyo millete bizde evde acımızdan ölüyoz bu program işe yarar göremez demi
  7. Handle

Beyler karşı tarafın göremeyeceği bir yazılım tarzı bişey var mı hem ekranını falan izlemek için hem konum için merak etmeyin kötü amaçlı değil bizim peder pis işlerle uğraşıyor ona bakıcam
Top Bottom