Arama sonuçları: *

1. King of The North

huawei p40 lite için son sürüm ama orjinal yazılım nereden bulurum

güncellemeleri alıyorum, mesela güncelleme geldiğinde güncellediğimde telefonu, yazılım kadar mı oluyor.
  2. King of The North

huawei p40 lite için son sürüm ama orjinal yazılım nereden bulurum

başlıkta da belirttiğim gibi, yazılım atacağım telefona ve huawei p40 lite için orjinal son sürüm yazılım nereden bulabilirim, ben bulamadım yardımcı olacak var mı :))
  3. King of The North

redmi note 10s 4 k video çekme hakkında

kral atıyor işte değişik bir sistem var :/
  4. King of The North

redmi note 10s 4 k video çekme hakkında

kral sosyal medyada böyle malesef ki, ne kadar kaliteli olursa olsun ne işlemler yapsan dahil videonun üstünde malesef ki sosyal medyaya attığın zaman o video kalitesiz olacaktır çünkü bir iphone cihazı değil, ne yaparsan yap iphone olmadığı için kalitesiz atıyor biliyorum saçma ama durum böyle
  5. King of The North

Beyler Telefonumun Android Sürümünü Yükseltmek İstiyorum

valla yalan olmasın hiç bilmiyorum ne desem yanlış olur bilgim yok
  6. King of The North

Beyler Telefonumun Android Sürümünü Yükseltmek İstiyorum

kanki biraz bilgin varsa youtubeden yada forumlardan yapan ve anlatan kişilere bir bak tek tek yap eğer bilgin yoksa hiç uğraştırma telefoncuya ver gitsin
  7. King of The North

Rootu tamamen kaldırmak

telefona rootu attım sonra kaldırmaya karar verdim ama bir türlü kaldıramadım heryere baktım herkes aynı şeyi söylüyor yok neymiş supersu ayarlardan kaldır yok dosyaları sil yok rom at hepsini yaptım olmadı gerçekten bilen biri şu telefondan rootu tamamen nasıl kaldırabilirm yardımcı olurmusunuz :)
Top Bottom