Xiaomi note 9s telefonum var arkadaşlar kilit ekranı resminin ekranı her açıp kapattığımda seçtiğim belli resimler arasında rastgele değişmesini istiyorum böyle bişey mümkün müdür acaba?
Xiaomi note 9s cihazım var arkadaşlar pc de youtube da vs video izlerken ileri geri ses açma kısma gibi basit işlemleri uzaktan telefonla yapmanın bir yolu var mı acaba. Telefonda kumanda uygulaması var ama bu pc ye bağlanır mı yada başka programlar mı yüklemek gerekir.
Hocam orayı daha önce denemiştim ben o simge biçimini seçince resimdeki gibi yine kare oluyor hem de daha tipsiz bi şekilde başka biyerlerden bi ayarı bozdum heralde sağolasın uğraştığın için zahmet verdik sanada
hocam ordan ekstra simge paketi tema filan indirirsek değişebiliyoruz ben ekstra bi tema indirmeden hali hazırdaki telefonum kendi temasının simgelerini değiştirmek istiyorum
Cihazda simgeler kare şeklinde arkadaşlar geliştirici seçeneklerinden simge şeklini değiştiriyorum ama düzelme olmuyor yeniden başlattım yinede düzelmedi bu simge şekillerini nasıl yuvarlak hale getirebiliyoruz acaba
Android telefondan bilgisayarı yönetmenin bir yolu var mı arkadaşlar kısacası telefonu kumanda gibi kullanmak istiyorum ses açma kapata sıradaki video geçme vs. Tv kullanmıyorum sürekli bilgisayarın başına gitmek istemiyorum