Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Wallpaper engine lockscreen sorunu

valla ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum en son 6-7 ay önce miui kullandım iphone aldığımdan beri elimi sürmedim telefona.
  2. Necromancerr

bataryaya kronik bir zarar vermez öyle bir şey olsa wallpaper engine zaten yerden yere vurulurdu. Ki bu sadece wallpaper uygulaması Hyper Os'e tam uyumlu değildir daha wallpaper engine ondan olabilir ayarları bir karıştır derim kilit ekranıyla ilgili bir ayar vardı sanırsam (Miui da)
  3. Necromancerr

ledlerine zararı yok ancak bataryayı oynatma hızını ellesenizde ellemesenizde fazla yiyecektir çünkü normal wallpaperlar hareketsiz png iken bunun formatı daha farklı ve hareket ediyor. Ancak telefon çok eski ve batarya artık bitik değilse sallıyorum 5 saat giden telefon 4 saat 45 dakika gitmeye...
  4. Necromancerr

onun için wallpaper engine kısmına tekrar girip ekle butonuna basılı tutucaksın sıfırlama tarzı bir buton gelicek ona bastıktan sonra tekrardan duvar kağıdını ana ve kilit ekranı kısmına basıp ekleyeceksin çözümü ancak böyle oluyor.
  5. Necromancerr

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

elimde hala p smart 2021 var telefonda google olsaydı hiç değiştirmezdim.
  6. Necromancerr

benim xiaomi yinede ateş gibiydi o ayrı mesele :D de cidden pazarlama taktiğinden başka bir şey değil ram plus. Bu devirde iphone ve samsungtan şaşmayacaksın Huaweinin önü kesilmeseydi keşke bir babadır bizim için.
  7. Necromancerr

çoğu kişi farkında bile değilki açıkmı geliyor kapalımı diye.
  8. Necromancerr

Ram plus zaten depolamadan yiyor gereksiz saçma bir uygulama eski xiaomi telefonumdada kapalıydı o yüzden açık olan muadillerinden daha stabildi.
  9. Necromancerr

Acillll yardım HGS HACKLENDİ Mİ

eee paylaşsın pahalıya paylaşıyor 25000 dolar gene iyi fiyat demiş bizim veriler zaten hali hazırda 50 tlden gidiyor
  10. Necromancerr

Android Redmi Note 8 (ginkgo) custom ROM önerir misiniz?

stabillik konusunda önermiştim mi room'u ancak xiaominin esamesi okunmasın istiyorsan eğer Pixel Experience derim ben görünüş açısından falanda mis gibi duruyor.
  11. Necromancerr

Android Redmi Note 8 (ginkgo) custom ROM önerir misiniz?

Note 8 için miroom öneriliyordu bi ara önce twrp kur derim Pixel Experience kurabilirsin saf android deneyimi yaşarsın.
  12. Necromancerr

OKULUN F@TİH İNTERNETİ ARTIK VPN İLE CALISMIYOR...

Geçen sene 2. dönem fixlediler Mezun oldumda gerek kalmadı bu tarz şeylere bari .d
  13. Necromancerr

Androidin berbat olması hakkında?

bakalım 13 serisine bende sıcak bakıyorum eniştede 14 pro var kendisi memnun çok titiz kullandığından ondan önce kronik sorunlu ip X te kullanmıştı şansına bir şey yaşamamıştı telefonu gıcır gıcır sattı 14 proya geçti 16 serisini bekliyorum bende bakalım temmuzdan sonra diplomamı alıp işe...
  14. Necromancerr

hocam oyun oynarken olmadı oda telefondan oyun oynamıyorum gibi bir şey bir clash of clansım var sabah kalktığımda kamerayı kullanmam gerekiyordu ve bu uyarıyı almıştım zaten beni yıl sonuna kadar götürsün yeterli sonrasında adam akıllı bir iphone alacağım 13 olur 14 olur 15 olur belki 16 lar...
  15. Necromancerr

yok hocam 2 sene içerisinde ilk defa yaptım ki onuda 1 dakika bile tutmadım 10-15 sn tuttum
  16. Necromancerr

Valla bende hiç anakart yanması şebeke gitmesi gibi sorunlarla karşılaşmadım aksine hep yazılımsal sorunlarla karşılaştım (Redmi Note 10S var şuanda telefon cayır cayır sabah kamera uygulaması aşırı ısınma hatası verdi hatta buzluğa atmasam gene çözülmezdi) yeminle kısa süre ip6S Plus sahibi...
  17. Necromancerr

Note 10 lite denilince aklıma hemen huawei geliyor benim hiç özdeşleştiremedim o model ismini samsungla
  18. Necromancerr

Huaweinin eski amiral gemileri güzeldi emui güzel bir arayüzdü ancak artık yeni huaweiler alınmaz psmart2021 vardı telefonda google yok (şahsen eski amiral gemisi huaweilerede bulaşmazdım güncelleme desteği nedeniyle) Eski samsung amiral gemileri alınabilir belki ama onun haricinde android...
  19. Necromancerr

Kesinlikle bi ara elime kısa süreliğine ip6 geçmişti onda bile çok rahattı ve güzeldi bundan önce huawei kullanıyordum google yok apk yükle derdi vardı şuanda xiaomi var telefon sabah bıraktığım yerden aldım çok sıcak uyarısı verdi kamera lazımken arayüzü donuyor işlemci alev topu bundan sonraki...
  20. Necromancerr

Xaomi HyperOs Güncellemsi Gösterilenler Yok

Bana gelen giden yok şuanlık umrumdada değil .d
Top Bottom