Arama sonuçları: *

1. OZAN J

Android Youtube cihazınıza uygun sürüm bulunmuyor sorunu

Uygulamanın içine girince hiçbir şekilde gözükmüyor. Bulsaydım atacaktım fakat bulamadım. Revanced diye bakabilirsin. aklıma şuan o geliyor.
  2. OZAN J

Android Youtube cihazınıza uygun sürüm bulunmuyor sorunu

Vanced'in aynısı fakat modifiyeli versiyonları var. Video da yerel reklam olduğunda otomatik atlıyor. Tanırım vs olduğunda otomatik geçiyor vs. Ben onu kullanıyorum bayağıdır çok iş görüyor.
  3. OZAN J

Android Redmi Note 11 crDroid V10 nasıl kurulur?

Zaten xiaomi test telefonu oldu bu yazılımcılara. Direkt olarak OrangeFOX'un sitesine girip isoyu indirip TWRP den basabilirsin. TWRP den mutlaka RECOVERY seçeneğine tıkla. otomatik olarak OrangeFOX gelecektir. Sonra rom'u içine atar kurarsın.
  4. OZAN J

Redmi Note 9 Pro TWRP yazızı açılıp kapanıyor durmadan

İlk hata TWRP kurarken BOOT dosyası olarak twrp yi yanlışlıkla kurmaktan dolayı oluyor. Recovery değilde BOOT olarak kurulunca Açılış dosyaları uçuyor. Ama Sistem olduğu gibi duruyor. Tek çaresi Custom kernel kurmak veya şuan kullanılan romu tekrardan TWRP uzerınden ZİP olarak kurmak. Böylece...
  5. OZAN J

Android S23 Ultra - Server kayıt için GÖRÜŞME YAPTIM!

Özelden numarayı atarmısın banada. Almanyadan Telefon alacğaım yakında.
  6. OZAN J

Android Xiaomi TWRP modundan çıkamıyorum

aynen Stock rom'u kurarak da sistemi kurtarabilirsin. 1680445789 Birde Şu verdiği uyarıyı google'da araştır. Çözümü var. Yardımcı olayım dedım de şuan için mumkun degıl. yazarım sana.
  7. OZAN J

Android Xiaomi TWRP modundan çıkamıyorum

twrp den restart diyince tekrardan twtp ye atıyorsa çok yüksek ihtimal kernel uçtu. Modifiyeli bi kernel kurman lazım. Yada aynı kullandığın sistemin versiyonuna kadar aynısını bulup zip halinde twrp den yuklemen lazım. 1680443389 Bu arada Fastboot flash boot recovery.img değilde / Fastboot...
  8. OZAN J

Android Custom ROM kurmalı miyim?

Eğer cihazın performansından şikayetçi isen custom rom'a geç. Aksi taktirde geçmeyi sakın düşünme. Sensörün kalitesi falan belli zaten. üzerine ekstra yazılım olarak katkı sağlıyabilirsin. Oda GCAM ve arkadaşın dediği gibi XML dosyası bularak elde edebilirsin. Her GCAM modeli cihazınıza uyumlu...
  9. OZAN J

Android Poco x3 pro miui güncelledikten sonra sol üstte oluşan yeşil simge

Telefonda yüz tanıma var. Yüz tanıma devreye gırdıgı zaman yukarıda mıkrofondur kameradır hangı donanıma erısıyor ise sol ustte sımgesı cıkar.
  10. OZAN J

Android lineageos Samsung a20s

kurmuşken PixelExperience kur. Üstüne güzel bi kernel çaktınmı kasmadan kullanırsın o cihazı.
  11. OZAN J

Android Eski Telefona Uygulama Yüklenmiyor

Bende (redmi note 7 de) genelde ilk formattan sonra yükleye basınca buga gırıyor yukleye basınca yuklemıyor sendekıyle aynı sorun.Wifi yi kapatıp acınca gelıyordu. Arkada Playstore kendı sıstem uygulamalarına guncelleme yaptıgı ıcın de yuklememe gıbı problemle karşılaşabilirsin.Cihaz eski oldugu...
  12. OZAN J

Xiaomi;Redmi Note 8 ve Diğer Cihazlarına Desteği Kesiyor

Denemedim açıkcası :D 66Hz ekranı overclock yapan kernelleri denedim düzgün çalışıyordu. Onları zaten kurduktan sonra ekranda hep izler kalmaya başladı. Youtube iconları vs. Hayalet ekran değildi de neydi onun adı unuttum :D . Onun haricinde Nexus ve Predator kernel kurdum. En güzeli predator...
  13. OZAN J

Hele Bi telegram gruplarına üye oldum. Bir paylaşım yapıyorlar aklım çıkıyor. Değişik değişik türden romlar var. Valla helal olsun Xiaomi destek kesiyor bunlar bırakmıyor.
  14. OZAN J

Mi 9 ve Mi 9T gibi telefonlara güncelleme kesmeleri çok kötü olmuş. Ben şahsen redmi note 7 kullanıyorum yazılım konusunda arkamda destek çok var. Bir sürü Rom geliştiricisi var telegramda vs. OnePlus portu ve desteği, Google Pixel rom desteği vs ne ararsanız var. Bu telefon 60 FPS'nin üstünde...
Top Bottom