Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Android 🙀İPhone 14 Pro Max Configli [Gcam]🙀

Attığınız hangi iPhone config, x3 Pro için?
  2. Peganeo

Android 🙀İPhone 14 Pro Max Configli [Gcam]🙀

LMC8.4 ( ArcideG X3P + Pix6Pro_mod_4mtk.co) kullanıyorum şuan da. Telefonum POCO X3 Pro Sizin attığınıza geçmeli miyim? Çok fazla Noice var mı?
  3. Peganeo

Android Custom ROM kurmalı miyim?

@İsimyok08
  4. Peganeo

Android ROM Yüklerken Zip Hatası Veriyor (YARDIM)

Olabilir, XDA Developers veya MIUI Türkiye de biraz araştırırsanız belki onun için bir şey bulabilirsiniz.
  5. Peganeo

Android ROM Yüklerken Zip Hatası Veriyor (YARDIM)

Çözümünü ararken şöyle bir şey buldum. Sanırsam Android 12 için şifreleri çözemiyormuş.
  6. Peganeo

Android Poco x3 pro miui 13 şarj çabuk bitiyor

https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-pro-hard-brick-hk-yeni-gelismeler.122101/ Dediğim gibi sorun PMIC çipi ile alakalı ve sürüm ile alakası olmadığını söylüyorum. "Hardbrick olması için hızlı şarj modülleri kullanmak" kendi ağızınız ile söylüyorsunuz fakat güncelleme ile alakası yok...
  7. Peganeo

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Hardbrick olmasının sebebi PMIC kontrolcüsünde bir problem olması. Hangi sürümü kullanırsanız kullanın her an Hardbrick olabilir telefonunuz.
  8. Peganeo

Miui 13 den sonra kameranın donmasj

TR romu kullanıyorsunuz. TWRP harici Global Rom'a geçiş bilmiyorum. Cihazı Brick yapabilirsiniz en iyi seçenek müşteri hizmetleri ile konuşmak olur.
  9. Peganeo

Miui 13 den sonra kameranın donmasj

O renklerin adı "dynamic theming" olarak geçiyor fakat bende nasıl değiştirebileceğimizi bilmiyorum. Bana da 13.0.3 geldi. Eğer yapabilirseniz Global Rom'a geçiş yapın bende Global Rom kullanıyorum, belki probleminiz çözülür.
  10. Peganeo

Mi fit Play Store'de Gözükmüyor

Zepp Life olarak değişti.
  11. Peganeo

Tarayıcıdan herhangi bir dosyayı indirmeyi deneyin eğer olmazsa müşteri hizmetleri ile konuşun. Ben böyle bir problem yaşamıyorum ve x3 Pro için belirlenmiş bir hata da değil, garip...
  12. Peganeo

Geliştirici seçenekleri/"Ağ" bölümü/ Wi-Fi taramasını daraltma, seçeneğini aktif edip tekrar dener misiniz?
  13. Peganeo

Aynı telefonu ve MIUI13 ü kullanıyorum. Şarj gidişi MIUI12 ye göre çok daha az, bence sizin kullandığınız uygulamalar veya bataryanız ile probleminiz olabilir.
  14. Peganeo

Android Android Telefonlara 7 Yıl Güncelleme Garantisi

Umarım böyle bir şey gerçekleşir. Bir bilgisayar bile uzun yıllar güncelleme alabiliyor ama telefonlar alamıyor. Custom ROM atmanız gerekiyor, bu da pek sağlıklı olmuyor (hatalar, güvenlik sorunları falan).
  15. Peganeo

Modding ADB Fastboot - "waiting for device" hatası

Problemi çözdüm hocam driveri direk Android in üstünden kurmak gerekiyormuş.
  16. Peganeo

"waiting for any devices" diyip duruyor.
  17. Peganeo

Bu şekilde oluyor.
  18. Peganeo

Tamamdır fastboot a attı şimdi TWRP yi flashlayayım mı, bir de TWRP kurduğum zaman telefon sıfırlanıyor muydu? (yapmayalı uzun zaman oldu)
  19. Peganeo

Diğer yerlerde gözükmüyor telefon ama burada Qualcomm olarak gözüküyor.
Top Bottom