Arama sonuçları: *

1. Ramazan İşbilen

J6 Plus Custom rom nasıl atılır

Dostlar annemin telefonu j6+ ve kasmasından çok şikayetciydi bende lineage os 17.1 yükleyeceğim cihazda root yok twrp yok ne yapmalıyım boot loader açık ve boot loadere girince böyle kalıyor.( elimde pc yok birtane rootsuz A30s otg kablosu ve J6 plus var oda rootsuz ikiside mağazadan çıktığı...
  2. Ramazan İşbilen

Custom Rom,Launcher,Stock Rom istekleriniz.

sd kart ile atıyorum bu arada boot loader lazımmış bootloader için twrp lazım twrp için root lazım ama root için de twrp lazım pc siz olmuyor herhalde
  3. Ramazan İşbilen

Custom Rom,Launcher,Stock Rom istekleriniz.

Dostum birtane Casper Via S10 Tablet var elimde custom rom atmak istiyorum Bootloader açık ama installation aborted(yükleme iptal edildi) hatasını alıyorum Atacağım custom rom android 10 ve kaldıracağını düşünüyorum annemin telefonunda snapdragon 425 gibi dandik bir işlemci olmasına rağmen...
  4. Ramazan İşbilen

Custom Rom Nasıl Atılır

Dostlar birtane Casper Via S10 Tablet var elimde custom rom atmak istiyorum Bootloader açık ama installation aborted(yükleme iptal edildi) hatasını alıyorum Atacağım custom rom android 10 ve kaldıracağını düşünüyorum annemin telefonunda snapdragon 425 gibi dandik bir işlemci olmasına rağmen...
  5. Ramazan İşbilen

A30s Android 10 One ui 2 0

An itibari ile Android 10 A30s için OTA'ya yayınlanmıştır.
Top Bottom