Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Samsung üzerinizde takip cihazı var ne demek

Müthiş oturmuş bu cevap :kekw: İlk kez bu uyarıyı gördüm. Telefon farklı sinyali görüp uyarıyor herhalde gün içinde airtag'e sahip birine denk gelmişsin. İlginç.
  2. StrangerIX

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

Community'den APK üzerinden modlayıp yazan arkadaşlar var. Onlar sayesinde bedava kullanabiliyorum. Modlar kendilerinin, APK yı da sen indiriyorsun, uygulamada birleştirip kullanabiliyorsun. Ben bayağı beğeniyorum yaptıklarını, Premium'da olmayan ayarlar bile mevcut olabiliyor.
  3. StrangerIX

[ÇÖZÜLDÜ] Youtube premium alınır mı?

İşi ticarete dökmüşünüz hemen hocam helal olsun :kekw: 1724478166 Ben kaçak kullanıyorum bu arada ama bu abonelik sistemlerinden en iyisi Youtube Premium olabilir şakasız. Değer yani parasına. Bir de Apple Music vardı sevenine fiyatı güzeldi ama zamlandı galiba.
  4. StrangerIX

YARDIM Telefonuma Virüs Bulaştı ve Depolamamı Değiştirdi

İnşallah halledebilirsin. Bir sorun olursa ulaş buradan araştırıp yardım etmeye çalışırım.
  5. StrangerIX

hocam peki telefon modeli nedir android boot ekranında bir deneyelim bir şeyler
  6. StrangerIX

hocam peki telefona herhangi bir uygulama indirebiliyor musun? antivirüs programları vs.
  7. StrangerIX

Androidin berbat olması hakkında?

Katılmıyorum hocam valla. IOS hep geriden eklemeler ile geliyor. Kendine özgü eklediği şeyler de çok fazla diyemem. Kasma konusunda iPhone ile kıyaslanacaksa da iPhone klasında bir telefon ile kıyaslanmalı bence. Bir zahmet 20 binlik telefonla 50 binlik telefonun performansı aynı olmasın...
  8. StrangerIX

Androidin berbat olması hakkında?

Hangi telefon hocam?
Top Bottom