Arama sonuçları: *

1. TRaJeDy

IMEI değiştiriken oluşan sorun

Bekliyorum hocam..
  2. TRaJeDy

Hocam şu videoyu izleyin sonuna kadar size anlatıyor tam olarak ne yapacağınızı.
  3. TRaJeDy

Hocam Discord var mı acaba ? Anlık konuşalım ben yapayım size uzaktan..
  4. TRaJeDy

Hocam dikkat edin burası önemli videoyu izleyin. Bir tik kaldırma mevzusu var telefonunuz kilitlenmesin. Onu bir araştırın.
  5. TRaJeDy

Size direk talimatları buradan atayım; Hocam bu videoyu buraya bırakıyorum izleyebilirsiniz..
  6. TRaJeDy

Hocam ROM yani MIUI sürümü yükleyeceksiniz. Bir şeyden dolayı yanlışlıklamı sildiniz nedir bilmiyorum. Size bir link ileteceğim isterseniz oradan ROM'u indirip TWRP ile kurmanız gerekmekte. Ama şöyle söyleyeyim ben kendi telefonuma attım IMEI. Aynı yöntemler ile böyle bir şey yapmadı. Link...
  7. TRaJeDy

TWRP ile ROM kuracaksınız sanırım. Yedek var mı? Resimler,numaralar vs vs..?
  8. TRaJeDy

Şimdi TWRP'den reboot yapın, system dediğiniz halde de mi yine sizi TWRP'ye atıyor ?
  9. TRaJeDy

Hocam sonuç? Operasyon Başarılı mı?
  10. TRaJeDy

Hocam diag açtıktan sonra QCN yedeğini alın. Sonra bu kodları teker teker yazıcaksınız. IMEI silinecek.. Sonra yedek aldığınız qcn dosyasını düzenleyerek girmek istediğiniz IMEI numarasını değiştirip kayıt edip sonra o qcn dosyasını telefona göstereceksiniz..
  11. TRaJeDy

Aynen haklısınız. Yazmayı unutmuşum..
  12. TRaJeDy

yurtdışı telefon güncelleme nasıl yapılır?

Hocam bu konularda biraz videolar izlemelisiniz. Tecrübe almanız için. Evet TWRP programı ile güncelleme yaparsınız. IMEI silinmez rahat olun. İstediğiniz MIUI sürümünü kurabilirsiniz TWRP ile.
  13. TRaJeDy

Hocam Merhaba, Diag portu açtıktan sonra cmd ekranına bazı kodlar yazıyorsunuz. TWRP Menüsünde iken aşağıdaki kodları yapın. IMEI silinecektir..Sonra IMEI yazabilirsiniz.. Sonra sırası ile; Dikkat; QCN dosyasının yedeğini muhakkak alın. Orj QCN elinizde olsun. Yoksa Şebeke sorunu ile...
Top Bottom