Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Forumda çıkan reklamlar

Arkadaşlar çıkan reklamlar foruma bağlı değil. Nelere bakıyorsanız onlara göre çıkıyor. Bana geçenlerde baktığım pantolonlar çıkıyor. Bir de Adobe reklamı çıkıyor ki keza ona da bakmıştım geçen. Baktığınız şeyler olmasa da bağıntılı olan şeyler çıkıyor.
  2. Toxpox

En iyi VPN uygulaması nedir?

Nord VPN / Express VPN
  3. Toxpox

Android [KISA REHBER] Root nedir - Güvenilir midir?

Zamanında "One Click Root" edasına kapılıp, Kingroot ile rootlayıp telefonu Çince reklam izleme makinesine çevirenler acaba şimdi ne yapıyorlar. :unsure: Muhtemelen reklam izlemeye devam ediyorlar.
  4. Toxpox

Android 10 dan 9 a geçmek mümkün mü?

Bootloader kilidini kaldırman, Custom Recovery kurman ve bunları yapabilmek için de ROOT erişimine geçmen gerek. XDA'da bir anlatım buldum, bir bak derim. https://forum.xda-developers.com/huawei-p-smart/how-to/guide-downgrading-huawei-p-smart-t3927808
  5. Toxpox

Samsung Galaxy S7 android 10 sürümüne nasıl yükseltilir ?

Aşırı uzun. Google'a "Custom ROM nasıl yüklenir?" tarzında bir arama yaparak ulaşabilirsin. Samsung Galaxy S7 için LineageOS 18.0 (Android 11) ve Resurrection Remix V8 (Android 10) kurabilirsin. Bu iki ROM geliştiricileri genellikle iyi iş çıkarıyor fakat yine de sorunlar çıkabiliyor. Custom...
  6. Toxpox

Samsung Galaxy S7 android 10 sürümüne nasıl yükseltilir ?

Custom ROM ile yükseltebilirsin fakat 3. parti olduğu için stabil olmayacaktır.
  7. Toxpox

LG G5 Android sürümü 8.0 da kaldı

Bilgisayarına LG PC Suite programını indir, telefonu bilgisayarına bağla ve güncellemeleri kontrol et.
  8. Toxpox

Root ile brick olma riskler

Kalsın o zaman atmayın root falan. Kingroot kullanıp reklamlarla uğraşıp kasmalarla uğraşacağınıza yapmayın daha iyi.
  9. Toxpox

Tablet in bootloader kilidini açın USB hata ayıklamayı etkinleştirin Tabletinize SuperSU dosyasını indirin Bilgisayarınıza ADB driverlarını kurun Tableti bilgisayara bağlayın ve şarjı yüksek olsun ADB klasöründen komut istemi açın komut istemine "adb devices" yazın algıladıysa tableti ve sorun...
  10. Toxpox

Kingroot un allah belasını versin. Sistem dosyasını değiştirdiği için brick olma ihtimalini sıfıra indiremezsiniz diye düşünüyorum en kötü ihtimal firmware atarak çözersiniz. Kingroot gibi uygulamalar kullanmayın.
Top Bottom