Arama sonuçları: *

1. Uğur

Bu tablette neler yapılır ne önerirsiniz?

İkinci monitörün yoksa ikinci ekran olarak kullanabilirsin android sürümü yeterm bilmiyorum ama.
  2. Uğur

Android Redmi 9T MIUI 13.0.1 Beta Geldi!

Ve 1 tanesini garantiye yolladık ama hiç bişi yok dediler hiç bişi değiştirmemişler
  3. Uğur

Android Redmi 9T MIUI 13.0.1 Beta Geldi!

Hocam anneme ve babama bu telefondan aldık 1 yıl oldu ama arada bir telefonları kapanıyor daha sonra günler geçiyor açılıyor kronikmiş galiba bi çözümü varmı bulamadım ben
  4. Uğur

Lenovo P1ma40 telefona uygun rom bulabilir misiniz ?

Bu telefona uygun rom bulabilir misiniz acaba stabil güzel. Xda dan bakıyorum ama biraz karışık geliyor site ve güvenemiyorum hangisini indirsem diye. 1631815719 Kimse bilmiyor mu ?
  5. Uğur

6 yıllık Android telefonumu hızlandırıyorum

Konu için güzel emek harcamışsın eline sağlık benim de huawei p9 lite 2017 (pra-lx1) model telefonum var ama custom rom atamadım bi türlü acaba dc falan varsa ordan yardımcı olur musun ikimizin müsait bi zamanında ?
  6. Uğur

Telefona rom yükledim ama açılmıyor

Silip tekrar yüklüyorum ama aynı 1-2 rom denedim.
  7. Uğur

Telefona rom yükledim ama açılmıyor

Huawei p9 lite 2017 pra-lx1 telefona rom yükledim açılma görüntüsü falan değişti ilk açılış uzun olur diye bekliyorum baya sonra kendini tekrar başlatıyor niye böyle yapıyor olabilir ?
  8. Uğur

P8 Lite 2017 için ROM önerisi

Telefonuna Rom kurdun mu ? Kurduysan bana da anlatırmısın nasıl yaptığını bootloader açık ve root ladım ama rom atmayı bilmiyorum
Geri