Arama sonuçları: *

1. Vuudx

Redmi Note 10 pro güncelleme yapılırsa IMEI gider mi?

Hocam note 10 pro kullanıyorum, bir kere güncelledim ve olanları söyleyeyim, bende imei gitmedi ama telefon açılmaz hale geldi ve öğrendim ki modem atmak gerekliymiş, ha o çok zor bir şey değil ama güncellemenin de pek artıları yok zaten, bence güncellemeye gerek yok ama istemiyorum dersen buraya...
  2. Vuudx

Redmi Note 10 pro güncelleme yapılırsa IMEI gider mi?

Ben yaptığımda modem attırmam gerekti, uğraştırabilir
  3. Vuudx

Note 10S'e MIUI13 güncellemesini yapmalı mıyım?

Eskisi daha iyi bence
  4. Vuudx

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

O işler keşke o kadar kolay olsa, çok bi para alamaz ki onu geçtim diyelim ki aldı, dava aylar sürebilir ve hızlı sonuçlanmayacağı kesin, ki arkadaşın da bu olayı davaya kadar taşımak isteyeceğinden şüpheliyim
  5. Vuudx

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

Çocuk sokakta kalır
  6. Vuudx

BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

İster en yeni ister eski
  7. Vuudx

BU XİAOMİ NEDEN BÖYLE 😡

Rom atarsan düzelir, ben de düzeldi
  8. Vuudx

Android Kardeşimin tabletini yönetmek.

İstediklerini yapan bir program olduğuna emin değilim, ayrıca cidden bu bir çocuk için bile fazlasıyla hayatına karışmak olur
  9. Vuudx

Mesajların bildirimde tek tek gözükmesini nasıl sağlayabilirim?

Ben de bir tane Xiaomi Mİ Note 3 var ve buna mesaj geldiği zaman ne kadar gelirse gelsin hepsi tek tek gözüküyor ama bir tane de Samsung J7 Prime var ve onda 2.bir mesaj gelince bile 2 mesaj var diye gözüküyor, onda da nasıl mesajların tek tek içeriğiyle beraber gözükmesini sağlayabilirim?
  10. Vuudx

Uygulama Önbelleği Sınırlama

Uygulama yöneticisi kısmında önbelleği sil olması lazım ama eğer bunu yaparsan telefondaki o uygulamaya ait tüm verierl gider, yeni yüklemişsin gibi olur
Top Bottom