Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Android Şarj yavaş mı oluyor?

Pixel experience kurdum ardından pilin tamamen bitmesini bekledim. İlk şarja taktığımda telefon 42 dereceleri gördü ve el değimiyordu. Şarjı tam doldurup kullanmaya başladım ve yaklaşık 1 saat sonra stabile oldu. Şuan gördüğüm en yüksek sıcaklık değeri 32-31 derece. Şarj bir kere daha tamamen...
  2. Yigkikt

Android Pixel experience sıcaklık değerleri?

Selam arkadaşlar dün de bir konu açmıştım. Poco x3 pro cihazımda Pixel Experience Rom'a geçiş yaptım fakat telefon sıcak çalışıyor şarj olduğu esnada da epey yavaş şarj oluyor. Bazı arkadaşlar 2-3 gün sonra optimize olacağını ve normale döneceğini söylediler. Aramızda konu hakkında net bir...
  3. Yigkikt

Öyle bir seçenek yok hocam.
  4. Yigkikt

Tamamdır konudan sizi de bilgilendiririm.
  5. Yigkikt

Hocam şuan pixel experiencedeyim ampere'de 43 derece gözüküyor telefon ve şarja taktığımda 280 mAh gibi düşük bir değer gösteriyor büyük ihtimalle dediğiniz optimize olma sürecinden sonra net bi veri görebileceğim.
  6. Yigkikt

Pixel experience kurup tekrar ampere'den ss atacağım birazdan size.
  7. Yigkikt

Stable olan son sürümü denediğimde overheating problemi yaşadığım için PixelOs'a geçiş yapmıştım hocam telefon cayır cayır yanıyordu resmen pixel experience kullanırken
  8. Yigkikt

Diğer forumlarda vb rom kurduktan sonra şarj yavaş olan insanların konularına baktım telefona hızlı şarj için bir dosya flashlayıp tanımasını sağlıyorlar sanırım ama konular hiç güncel olmadığından açıkçası o eski şeyleri denemek pek yemedi. Tavsiyeniz ne olur?
  9. Yigkikt

Şarj olduğu esnada attığım ssde de 39-40 derece arasındaydı.
  10. Yigkikt

Peki zamanla tam oturur mu yoksa tam verimi alamaz mıyım
  11. Yigkikt

Sorun mu onu dahi bilmiyorum ya bilgi verebilecek birisi olsaydı keşke
  12. Yigkikt

Romu daha bugün kurduğum telefonun şarjını tamamen bitirdikten sonra şimdi şarja taktım biraz yavaş gittiğinden şüphelenip ampere ile baktım pek anlamadığımdan konu açtım hocam. Aklıma gelen bir senaryo rom daha yeni kurulduğundan pilin optimizasyon sürecinde biraz yavaş gidebileceği oldu o...
  13. Yigkikt

Gerçekten bu roma geçtiğimden bu yana rahatlık varmış gibi hissediyorum telefon çok çok çok daha akıcı rahat kullanılabilir bi hale geldi miui'ın hantallığını buna geçene kadar pek fark edememiştim ve şuan bu şarj durumu yüzünden de bu romdan vazgeçmek istemiyorum hocam. + Olarak google...
  14. Yigkikt

Pixel experience kurdum önce. Overheating yaşadım ve neredeyse hiç kullanmadan PixelOs'a geçtim telefonun şarjı bitip kapanana kadar kullandım ve şimdi %100 yapana kadar da şarjdan almıyorum batarya optimizasyonu için miui kullanırken telefonum 33w hızlı şarj ile şarj oluyordu ama şimdiki romda...
  15. Yigkikt

Detaylı anlatabilir misin acaba ? Sende de custom rom kurunca şarj yavaşlamış mıydı?
  16. Yigkikt

Kontrol etmenin bir yolu var mı acaba 1689187937 Bir de şuan 15W ile şarj ettiğini nasıl anladınız acaba?
  17. Yigkikt

Selam arkadaşlar Poco x3 pro kullanıyorum normalde 33w hızlı şarj var telefonda dün custom rom'a geçtim PixelOs kullanıyorum şuan ve telefonu şarja taktım. Ampere uygulamasından bakıyorum değerleri ss olarak aşağıya ekliyorum çok yavaş mı şarj oluyor ben mi anlamadım?
  18. Yigkikt

Modding Xiaomi bootloader saçmalığı

Bootloader kilidi açarken nasıl bozuldu ki cihaz ne gibi bir deneysel çalışma yaptınız acaba :D 1688412432 Ek hiçbir şey yapmadan beklemiştim dediğim gibi ekstradan 2 saat daha bekledim ama neden 8 gün daha beklemem gerekiyor inanın bilmiyorum. Arkadaşın gönderdiği link ile 5.5 versiyonundan...
  19. Yigkikt

Telefonum MTK İşlemci değil :(
  20. Yigkikt

Başka çaresi de yok yani bekleyeceğiz. 1688412135 Hayır sinirimi bozan nokta ilk bir hafta beklemenin üzerine 2. Haftayı bekle demesi oldu yoksa ilk seferde paşa paşa beklemiştim bir de arkadaşımın redmi note 10 prosunu ilk denememizde çat diye açtığını görünce kafamı duvara sürtmek istedim...
Top Bottom