Arama sonuçları: *

1. A

xiaomi Eu rom vs global rom?

dediğimiz bende birçok yerde okudum fakat 12.5 güncellemesi gelmediyse 13 de gelmeyebilir o yüzden merak ettim
  2. A

xiaomi Eu rom vs global rom?

Merhaba mi10t lite cihazım var ve hala android 10 gözüküyor ve güncelleme şuan için yok gözüküyor ama internete baktığımda android 11 aldığını avrupalı kullanıcıların android 11 e güncellediğini okudum ayrıca miui 12.5 ile geliyormuş bende hala miui 12.0.2 var. Android güvenlik yaması temmuz...
  3. A

Xiaomi güvenlik uygulaması sorunu?

Mi10t lite telefonum var ama bazen güvenlik uygulamasındaki hızı arttır gidiyor ve yerine veri kullanımı geliyor yeniden başlatmama rağmen bir şey değişmiyor vidgetlerde de kısayolu yok onu nasıl getirebilirim acaba?
  4. A

NFC kart uygulaması?

az önce sordum ve ayrıca sanal kart almam gerektiğini söylediler yani elimdeki kartı nfc olarak kullanmak için bir uygulama veya benzeri bir şey var mı acaba?
  5. A

NFC kart uygulaması?

gaziantep
  6. A

NFC kart uygulaması?

Merhaba telefonumda nfc desteği var ve ben bunu otobüse binerken kullanmak istiyorum ama kayıt için bir uygulama bulamadım bildiğiniz bir uygulama var mı? Yada telefonun kendi ayarlarından bir şey yapabilir miyim? (Telefonum mi10t lite)
  7. A

Kaçak Xiaomi Telefon Devri Bitiyor!

kusura bakmayın sizi bugün biraz fazla rahatsız edebilirim bunda var mı yok mu diye?
  8. A

mi10t lite için sorun oluyor mu?
  9. A

ok teşekkürler
  10. A

haklısınız birde sizden rica etsem sorun olmayan modelleri söyleyebilir misiniz ona göre farklı modelleri düşünücem.
  11. A

merhaba ben poco x3 proyu amazon.de üzerinden 200 euroya istetmiştim şuan teyzemgilde ve hala vaktim var sizce iade etmelerini söylemeli miyim? (8gb ram 256 hafıza olan modeli bu fiyata bulmuşken bırakmak içimden gelmiyor)
  12. A

İnstagram giriş hareketleri sorunu

teşekkürler yardım için
  13. A

Hayır daha önce öyle bir şey yapmadım. 1599163796 ben bu tarz şeylere dikkat eden biriyim mail adresimde doğrulamaya sahip.
  14. A

şifremi mi değiştirim 1599163679 Birde sorun şu çıkıyorum ama bana doğrulama için mesaj gelmiyor
  15. A

Benim hesabımda çift faktörlü doğrulama var yakın zamanda giriş hareketlerinde apple iphone diye bir chiaz vardı.Bana veya aileme ait değil. Giriş hareketlerinde o cihadan oturumu kapatıp şifremi değiştirdim ve bugün gene aynı cihaz gözüküyordu.Ve hesabımda hiçbir değişiklik de olmuyor.Benzer...
Top Bottom