Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

alınır ztn şimdi birisi cevap verdi ztn güncelleme ile düzeliyor diye ama bi hevesim kırılmıstı ama güncelleme gelicekmiş
  2. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

tmdır teşekür ederim
  3. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

marka model,?
  4. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

ben size sorundan bahsediyorum bu adam bu telefonu yüz tanıma ve parmak izi olarak alıyor ya?
  5. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

samsung members'a yazıyorum bot cevap atıyor her telefondan telefona değisir diye :D
  6. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

bi tık hevesim kırıldı dogru ama inş güncelleme ile düzelir
  7. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

benim arkadasımda 1 ay önce aldı ondada aynı sorun var güncelleme ile düzelebilir baslıgı biraz abartmıs olabilirim:D
  8. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

tamam hadi samsunglarda böyle bir sorun diyelim telefonun fiyatı ucuz değil yani 3bin tl verip böyle bir sorunla karsılacagımı düşünmemiştim 1607093189 inş
  9. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

arayüz kasmıyor dediğim gibi yüz tanıma devre dısı bıraktıgımda hiç bir sorun yok fakat yüz tanıma ile kasıyor tanımaya calısırken
  10. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Almayın!!!!

arkadaslar bundan 2 ay önce 2900 TL'ye samsung a31 almıstım telefonda bir sorun olustu sorun ise kilit ekranı yüz tanıma etkinleştirdim parmak izi etkinleştirdim 2 sini aynı anda yapınca telefon kilit ekranı kasıyor arkadaslar 2 ay sonra bir güncelleme gelicekmiş inş güncelleme ile düzelir...
  11. berkay SİCİMLİ

Huawei P Smart 2019 da always on dısplay özelliği var mı ?

uygulamadan yapma saglıklı olmaz ama huaweide p smartda o özellik yok fakat huawei tercih etmem 2300 TL'ye onu alcagına cok iyi telefonlar var
  12. berkay SİCİMLİ

Xperia z telefonum bir kapandı bir daha açılmadı

anakart gitmiştir veya batarya ggdir
Top Bottom