Arama sonuçları: *

1. bypast

Android Android den ıphone veri aktarma yardım

telefon sıfırlamak zorunda kaldım veriler yedekleniyor
  2. bypast

ıphone ekran nerden bulcam acemiyim biraz
  3. bypast

ıphone kurdum sorun olurmu
  4. bypast

Selamın aleyküm android den ıphone verilerim nasıl aktarabilirm yardım ıphone 13 pro max
  5. bypast

Pubg mobile vonfig atma zarchiver gizliliğiniz için

dediğim gibi şans meselesi söyle düşün 2 kişi aşa atlıyor içinden 1 kişi atlamıyor gibi düşün 1999 kişi arasından 1 kişi kurtuluyor ben emülatör oynuyorum gerekmiyor hesap dolusa uğraşma boşsa bişi olmaz
  6. bypast

Pubg mobile vonfig atma zarchiver gizliliğiniz için

oyun ıcı dosyadan haric dosya ban sebebi oyun güvenlik sistemi algılarsa ban atar süre yada cıhaz banı 1715712904 3 cü parti program diye geciyor bilgin olsun 1715712956 bu gün atmasa bir gün atar sans meselesi
  7. bypast

[GELDİ] Mate 20 lite'a EMUI 12 güncellemesi alan var mı?

Realme 8 android 13 bekliyorum
  8. bypast

Android 13 one UI 5.

Realme 8 update android 13 gelmedi
  9. bypast

Realme 5i cihazıma hala android 11 güncellemesi gelmedi

Bekleriz az kalmis
  10. bypast

Realme 8 android 13 Ağustos ayında gelecekti gelmedi güvenlik güncelleme geldi başka yok realme forum var yabancı oradaki yazdiga göre çoğu cihaz güncelleme ulaşmadı aralik ayının sonuna kadar tüm cihaz güncelleme alacaktır diyor
  11. bypast

Tr sitesi 1666998431 YouTube bak araştır önemli verilerin varsa. Yedekle ne olur ne olmaz
  12. bypast

Bu realme yabancı sitesi tr değil bak orda varsa indir kur sorumluluk kabul etmiyorum araştır tr site bak ben buradan gelen güncelleme bize geliyor enson 1666998364 https://www.realme.com/tr/support/software-update
  13. bypast

Realme 8 kullanıyorum android 13 gelmedi 1666997776 https://www.realme.com/in/support/software-update
Top Bottom