Arama sonuçları: *

1. E

Custom rom kurarken telefon bozuldu galiba yardım

dediğin şekilde dün gece birde bakşa twrp ile deniyim diyerek halettim babus sagolasın
  2. E

aktiftir arkadaslar
  3. E

Kanka hiç o aşamaya gelmedim ki ben rom mom seçmedim upload etmedim bile twrp ve odinde takılı kaldım daha twrp gormeden patşadık
  4. E

cihazım samsung galaxy a3 2016 acil olarak yan bir cihaz ihtiyacı oldugundan buna custom rom kurmayı düşünyrdum bu arada
  5. E

herhangi yedek vs almadım tek imei yedeği almak için twrp mi ne ondan kuracaktım ama olmadı boot olmadı hiç ve yedekleme ihtyiacyım yok özel bir verim yok içinde hocam 1754673844 aktif arkadaşlar konu yardım acil lazim cihaz bana suanda android 10 bana gayet yeterli andro 10 bi custom rom...
  6. E

oem kilidi usb debbuging muhabbetleirni baştan yapmıştım merak etmeyin 1754671860 cihazım samsung galaxy a3 2016 acil olarak yan bir cihaz ihtiyacı oldugundan buna custom rom kurmayı düşünyrdum bu arada
  7. E

arkadaşlar selam custom rom kurmak için odin indirdim twrp indirdim işte sonra auto reboot kapatıp odinde cihazın download modunda start dedim sonra download modunda kaldı cihaz ama çubuk dolmuştu yani sonra bende kapatma tuşuyla ses kısma aynı anda basarak kapattım telefonu sonrada ses açma...
Geri