Arama sonuçları: *

1. E

Android Xiaomi TWRP modundan çıkamıyorum

daha sonra ne yapıcam? bir yan etkisi felan olur mu?
  2. E

Denedim baya ama hala aynı hatayı alıyorum (remote: This partition doesn't exist)
  3. E

Bu şekilde hata veriyor dediğin komutta. Orangefox deniyim o zaman kurulumu aynı mı? adb klsörüne recovery image ı atıp resimdeki komutu yazma şeklinde Ayrıca kerneli nasıl bulucam şuan pcde redmi10 stock romu var aynı şey mi?
  4. E

dün giriliyordu şimdi fastboottan çıkılmıyor. Fastboot modundayken pc ile ADB üzerinden eski haline getirme şansım var mı teli? rootu yapamadım bari eski haline çevireyim. Avb nedir bu arada?
  5. E

merhaba, magisk apkyı ve stockromu indirdim pcde hazır duruyor şuan ama şimdide fastboot ekranından çıkamıyorum power + ses açmayla twrp ye geçilmiyor 1680437757 @EFI Shell var mıdır bir fikriniz?
  6. E

Merhaba, İlk defa teli rootlamaya çalıştım (Xiaomi redmi 10). Önce bootloader kilidini açıp sonrasında yandaki komutla twrp yükledim > fastboot flash boot recovery.img Şimdi magisk yüklemeye çalışırken hata verip duruyor magisk.zip dosyasına flash yapıyorum (no sucha device or adreess hatası...
Top Bottom