Arama sonuçları: *

1. iamkirimli

WhatsApp eski yedeklerimi nasıl alabilirim?

whatsappı silip tekrar yükledim ve bütün mesajlarım gitii bunda sorun yok ama google driveda yedeklerim vardı ve telefon bu yedeklerimi geri yüklemedii eski mesajlarımı rivedan nasıl alırım?
  2. iamkirimli

Instagram video kalitesi aşırı düşük??

Instagramda herhangi bir videoyu açtığımda kalite resmen 144pye düşüyor başta çok iyi ve normal başlıyo fakat sonradan piksel piksel oluyor. Çözümünü bilen paylaşabilir mi ?
  3. iamkirimli

Telefondan gerçekten anlayanlar bakabilir mi?

denedim de rootlayamadım ben
  4. iamkirimli

Telefondan gerçekten anlayanlar bakabilir mi?

Sony Xperia XA Ultra cihazım var ve ben buna premium apk spotify indirmek istiyorum ama sistem dosyalarında spotify geldiği için apk dosyasını indiremiyorum. adb şeklinde spotifyı telefondan kaldırdım fakat apk kurarken yine hata veriyor. custom rom diye bir şey buldum yabncı sitede doğru mudur...
  5. iamkirimli

Spotify çevrimdışısınız hatası

sorunun sebebi anladım, en azından kendi cihazım için. Bende bu soruna sebep olan şey spotify veya başka bir şey değil sorun telefondaymış, başta wifi üzerinde ünlem işareti çıkıyordu genel olarak instagram vb. yerlerde gezerken sorun çıkarmadığı için dikkate almamıştım ama sonradan baktım ki...
  6. iamkirimli

deniyeceğim teşekkürler
  7. iamkirimli

Spotifya giriyorum ama çevrimdışısınız diyip duruyor bu olay sadece wi-fi bağlantısında oluyor. Mobil veriye geçince hiç bir sıkıntı yok ama wi-fi bağlantısında sıkıntılı sildim yükledim, oturum kapatıp açtım ama düzelmedi.
Top Bottom