Arama sonuçları: *

1. kad1RRR

redmi 12 pro fabrika ayarlarına sıfırladım açılmıyo

Aynısını yaşadım pek anlamadığımdam telefoncuya 300 tl para verdim düzeltti tekrar imei atıp. Sıfırlamamamız gerekiyormuş.
  2. kad1RRR

S24 Ultra Fotoğraf ve Batarya Değerlendirmesi

Ben de amazondan takasla 24+ düşünüyordum iphone 12+16 bin sıfırı geliyordu. Vazgeçtim ip 15 aldım aldım 20 vererek, sürekli telefon değiştirdiğim için. Tamamen beklenti ve tercih meselesi.
  3. kad1RRR

Biri 58 biri 78k Aradaki fark elbette gereksiz fakat aldığın cihazı satma kısmına gelince aradaki fark anlamsızlaşıyor. Samsungu 40a zor satarsın, iPhone 70 eder. Global anlamda aynı fiyatta olmaları gerekir. Bu durum tercih meselesi tamamen. Cihazınız güzel keyfinize bakın.
  4. kad1RRR

Samsunglar kağıt üzerinde uçan kaçan süper cihazlar fakat iş deneyime geldiğinde ne yazık ki rakip iPhone modelleriyle başa çıkamazlar. Bunu anlatınca da fanboy oluyoruz 🙂
  5. kad1RRR

Android Xiaomi Telefonlarda uyguna İmei attırma yardım

Yeni modellerde sıkıntı yaşanıyor SD işlemcili. Xiaomi 12T arıyorum ben de şuan.
  6. kad1RRR

Android Xiaomi Telefonlarda uyguna İmei attırma yardım

Genelde mediatek işlemciye sahip telefonlara atılıyor diye biliyorum. Genellikle Xiaomi modelleri kaçak olarak giriyor ülkeye. Xiaomi'nin Redmi Note 12 Pro+ ve Xiaomi 11T/12T modellerine sorunsuz imei atabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Top Bottom