Arama sonuçları: *

1. marilyn

Microsoft Authenticator formattan sonra problem çıkar mı?

google auth da aktarma var başka telefona qr ile tüm kodlarını aktar sonra geri alırsın
  2. marilyn

Android Xiaomi Poco X3 Mükemmel Telefon (!)

pocox3 pro kullanıyorum kameravs performansı aramıyorum sadece oyun için açıkcası bende ne ekranı böyle renkleri kayıyor nede tema uyguladığımda donmalar gerçekleşiyor 8/256 almıştım bilemiyorum yazılımı çok umrumda değil açıkcası
  3. marilyn

Kaçak Xiaomi Telefon Devri Bitiyor!

olabilir belki kırılmış bile olabilir bilemeyiz bazıları yapıp sadece kendiside kullanabiliyor sonra ticarete döküyor
  4. marilyn

imkansıza yakın diyorlar ama şu devirde ne imkansızki daha dün geçilmesi imkansız denen kernal anti cheat (vanguard) puf oldu xd
  5. marilyn

bilmiyorum zaten oyun oynamak için aldım elimde 4-5 tane eski telefon var dert etmem :D 4 ay bi sime 4 ay bi sime 4 ayda başka telefona her yıl yenileniyor zaten sonra devam :d
  6. marilyn

pocox3 pro kırıldı diyorlar yt da imei repair videoları vs var imei kaldırıp başka bir no girilirse olabilir bende pocox3 pro var şu anda 4 ay bi sim 4 ay bi sim kullanacağım diye düşünüyorum aldığım adam imei atabileceğini söylüyor ama bakalım çok belirsiz olmadı 4 ay bi sim 4 ay bir sim 4...
  7. marilyn

Google'dan yeni nesil işletim sistemi Fuchsia

ios gibi kısıtlayıcı olmaz ise tutabilir bize ek özellikler sunması lazımki insanlar o işletim sistemine geçsin
  8. marilyn

Android Tabletime hardreset attıktan sonra açılmıyor.

j7 de aynı sorunu yaşadım çok kanser oldum garantiye göndermiştim orada nasıl yaptılarsa yapmışlar
  9. marilyn

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

ne tableti bizim elimize öyle bir şey gelmedi her sene dağıtıyorlar ama bi alamıyoruz nasıl oluyorsa :D
Top Bottom